1374
کارکنان بیبیسی فارسی در صفحات اجتماعی؛ نظرات شما
|
هم رسانی
|
کارکنان بیبیسی فارسی در صفحات اجتماعی؛ نظرات شما
از زمانی که تلویزیون بیبیسی فارسی در سال 88 و در بحبوحه ی انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام وجود کرد و در حد خود در ایجاد و تشدید فضای احساسی و متشنج پس از انتخابات به ایفای نقش پرداخت تا کنون روند و عملکرد خود و کارکنانش دگرگونی ها و تغییرات بسیاری داشته است.
برخی برنامه های این شبکه با تغییرات اجتماعی و فرهنگی مردم تغییر کرده و شکل جدیدی به خود گرفته و البته روند و رویکرد کارکنان این رسانه نیز در طول زمانی نزدیک به 9 سال تغییرات قابل ملاحظه ای داشته اند.
یکی از مهم ترین مواردی که می توان در این دگرگونی ها به نقش آن توجه ویژه داشت "شبکه های اجتماعی" هستند. بیبیسی فارسی علاوه بر تلویزیون و رادیو، از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز به انتشار اخبار و برنامه های خود اقدام نموده که این روش با توجه به علاقه و استقبال مردم نسبت به شبکه های اجتماعی اتخاذ شده است. همچنین کارکنان بیبیسی فارسی نیز عمدتا در شبکه های اجتماعی حضور دارند و به بازنشر اخبار بیبیسی فارسی می پردازند.
آیا درشبکه ها اجتماعی حضور دارید؟ آیا صفحات اجتماعی کارکنان بیبیسی فارسی را دنبال می کنید؟ به نظر شما کارکنان بیبیسی فارسی از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی چه استفاده ای می برند؟
معمولا آحاد مردم در شبکه های اجتماعی بصورت آزادانه و غالبا بدون قید و شرط (فارغ از درست یا اشتباه بودن این رویکرد!) به انتشار موضوعات مورد علاقه خود می پردازند؛ مثلا خاطرات و احساسات خود را با دیگران به اشتراک می گذارند یا عقاید خود و دیگران را به اشتراک و البته به چالش می کشند. هر شخصی سوای از شخصیت حقیقی خود، شخصیت حقوقی و وجهه ی اجتماعی خاصی دارد؛ هر چند شبکه های اجتماعی معمولا بستری است که هر شخص عقاید شخصی خود را بیان می کند و در این خصوص ظاهرا محدودیتی ندارد.
اگر دنبال کننده صفحات اجتماعی کارکنان بیبیسی فارسی هستید به نظر شما کارکنان این رسانه تا چه اندازه آزادانه می توانند عقاید خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کنند؟ آیا تصور شما این است که آن چه توسط پرسنل بیبیسی فارسی منتشر می شود لزوما عقیده ی شخصی آن هاست و هیچ دستور و فشاری از سوی بیبیسی بر آن ها تحمیل نشده؟
شما می توانید نظرات و دیدگاه های خود را از طریق همین صفحه با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
یک سال قبل