815

بی‌بی‌سی در حمله به رئیس قوه قضاییه ایران عنان از کف داد

6 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی در حمله به رئیس قوه قضاییه ایران عنان از کف داد

اخیراً و در پی انتقادات رئیس قوه قضاییه از رئیس‌جمهور در خصوص سخنانی که در نمایشگاه مطبوعات در آیین افتتاحیه این نمایشگاه ایراد کردند این انتقادات به مذاق بی‌بی‌سی فارسی خوش نیامد و در حمله به آیت‌الله لاریجانی عنان از کف داد.
آیت‌الله آملی لاریجانی در این خصوص با تأکید بر اینکه همه موظف‌اند از نقش آگاهی بخشی رسانه‌ها دفاع کنند، مطبوعات را چشم بینای جامعه و مانع بسیاری از تخلفات توصیف کرد و افزود: آزادی بیان در جمهوری اسلامی باوجود تبلیغات مسمومی که در این زمینه می‌شود، یک آزادی معقول و منطقی و واقعی است.
آیت‌الله آملی لاریجانی افزود: برخی فشار می‌آورند که چرا فلان روزنامه را نمی‌بندید و برخی دیگر فشار می‌آورند که چرا فلان رسانه را توقیف کرده‌اید؛ در پاسخ به تمام این فشارها ما یک‌سخن داریم و آن اینکه ما راه خود را بر اساس قوانین کشور و موازین شرعی طی می‌کنیم و اگر عنوان مجرمانه‌ای بر اقدام یک روزنامه یا رسانه صدق نکند دلیلی ندارد به موضوع ورود پیدا کنیم.
رئیس قوه قضاییه با انتقاد از برخی اظهارات در ایام اخیر خاطرنشان کرد: برخی می‌گویند قلم‌ها را به بهانه‌های واهی نشکنیم یا دهان‌ها را به بهانه‌ای غیراساسی نبندیم؛ واضح است خطاب آنان به دستگاه قضایی است. این نوعی افترا به قوه قضاییه است و بلکه توهین و عجیب است کسانی که چنین افتراها و اهانت‌هایی را به قوه قضاییه روا می‌دارند، مدام هم دم از اخلاق و اسلام می‌زنند. این‌گونه افتراها و توهین‌ها با کدام اخلاق و اسلام، سازگار است؟! این‌گونه افتراها به قوه قضاییه و تضعیف دستگاه قضایی به سود چه کسی است؟
آیت‌الله آملی لاریجانی خطاب به گوینده چنین سخنانی تصریح کرد: برادر بزرگوار شما خودتان شفاهاً یا کتباً باواسطه یا بی‌واسطه بارها گفته‌اید که چرا با فلان روزنامه یا فلان سایت برخورد نمی‌کنید یا نزد مقام معظم رهبری گلایه می‌کنید که چرا دستگاه قضایی با فلان روزنامه برخورد نکرده است. اما وقتی در بین اهالی مطبوعات و رسانه حضور می‌یابید ندای آزادی مطبوعات سر می‌دهید و اینکه قلم‌ها را نشکنید و دهان‌ها را نبندید! البته ما به هیچ‌کدام از این سخنان کاری نداریم و راه قانونی خود را می‌رویم.
بی‌بی‌سی در واکنش به این سخنان در یادداشتی تحت عنوان "روایت صادق لاریجانی از گلایه حسن روحانی به رهبر از دستگاه قضایی" به قلم "حسین باستانی" کارشناس این شبکه به‌شدت به این سخنان و شخص آیت‌الله لاریجانی تاخت اما نکته جالب این یادداشت آنجایی است که این شبکه عملکرد دولت آقای روحانی هم می‌تازد و عملکرد دولتش را در بخش مطبوعات ضعیف می‌پندارد و این‌گونه می‌نگارد: "کارنامه دولت حسن روحانی درزمینه دفاع از آزادی مطبوعات، احتمالاً کارنامه قابل دفاعی نیست. به‌عنوان نمونه، دولت آقای روحانی به ادعای اولیه خود در مورد عدم شکایت از رسانه‌ها پایبند نمانده و حتی شخص آقای روحانی در مصاحبه با رسانه‌های خارجی، از این ادعای معروف قوه قضاییه دفاع کرده که در ایران کسی "به خاطر روزنامه‌نگاری یا فعالیت رسانه‌ای" دستگیر نمی‌شود." و این نشان می‌دهد که گویا مطالبه بی‌بی‌سی بیش از این‌هاست. و این در حالی است که آزادی که در ایران وجود دارد به‌مراتب بیشتر از کشورهایی همچون انگلیس و آمریکاست و چه خوب است که بی‌بی‌سی به این نکته پاسخ دهد که در انگلیس کدام‌یک از رسانه‌های این کشور اجازه بیان کوچک‌ترین نقدی نسبت به ملکه دارند احتمالاً بی‌بی‌سی از خاطر نبرده است دفتر شبکه پرس تی وی در لندن به خاطر تهیه گزارشی در خصوص ملکه انگلیس و خانواده وی تعطیل شد. از بی‌بی‌سی باید پرسید که کدام‌یک از رسانه‌های انگلیسی حق خدشه واردکردن و یا حتی پژوهش در خصوص واقعه هولوکاست دارند. به نظر بی‌بی‌سی بازهم در تعریف آزادی دچار دوگانگی‌هایی است که پاسخی برای آن ندارد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل