1002
چرا بیبیسی سعی می کند طب اسلامی را خرافات بنامد؟
|
6 سال قبل
هم رسانی
|
طب سنتی و اسلامی
اخیرا بیبیسی فارسی در برنامه پرگار خود که به اصطلاح برنامه ای فکری و در حوزه نظر می باشد موضوعی را به طب سنتی و اسلامی اختصاص داده است.
بیبیسی در این برنامه سعی می کند به اسم بررسی بین طب و شبه طب سنتی و طب اسلامی را مجموعه ای از خرافات بنامد. بیبیسی در برنامه پرگار خود که معمولا در مقابل موافقان یک موضوع سعی می کند یک یا دو مخالف را بیاورد تا اگر به صورت شکلی کاملا ظاهری که هم شده آزادی بیان را به رخ می کشد. اما در این برنامه تمام کارشناسانی که دعوت کرده بود به اشکالی مختلف مخالف طب سنتی و اسلامی بودند. نکته ای دیگری که بیبیسی در این برنامه خیلی ظریف سعی می کند آن را طب سنتی صرفا سنتی بنامد و نامی از اسلامی بودن طب سنتی نبرد این در حالی است که به گفته بسیاری از کارشناسان درجه یک این عرصه طب سنتی موجود برگرفته شده از طب اسلامی است. که آن را می شود در متون شیخ الرئیس ابن سینا جستجو کرد و رفرنس بسیاری از مسائل طب سنتی برگرفته از طب الرضا (ع) می باشد.
سئوالی که در اینجا مطرح است آن است که چه چیزی بیبیسی را به این اندازه نگران کرده است که سعی می کند طب سنتی و اسلامی را "مجموعه ای از خرافات" بنامد؟ و آن را غیر علمی معرفی کند؟
پاسخ به این سئوال شاید چندان سخت نباشد، بیبیسی نگران است و آن نگرانی از این جهت است که نکند طب اسلامی که این روزها دوباره دارد در جامعه جای خود را باز می کند و حتی در برخی از موارد جایگزین طب مدرن شده است پیوندی دوباره بین مردم و اسلام برقرار می کند. بزرگی می گفت امروزه در اروپا بسیاری که به آئین اسلام و مذهب تشیع روی می آورند شروع آشنایی آن ها با اسلام و تشیع چیزی نبوده جز طب اسلامی و این مساله است که بیبیسی را نگران کرده است.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل