1003

چرا بی‌بی‌سی در مورد اوضاع بحرین زبان به دهان گرفته است ؟

6 سال قبل

هم رسانی

   چرا بی‌بی‌سی در مورد اوضاع بحرین زبان به دهان گرفته است ؟

در پی اعدام سه فعال مخالف شیعه در بحرین تظاهرات گسترده‌ای در مناطق مختلف بحرین برگزار شده است، علمای بحرین نیز سه روز عزای عمومی اعلام کردند. حزب‌الله لبنان، سازمان ملل و عفو بین‌الملل نیز این جنایت آل خلیفه را محکوم کردند.
اجرای حکم اعدام سه فعال مخالف بحرینی در پی محکومیت‌شان از سوی دادگاه‌های این کشور مردم بحرین در مناطق مختلف این کشور از جمله السنابس، الدُراز،‌ جدحفص، ستره، باربار، سار،‌ الدیه،‌ القدم و عالی تظاهرات کرده و تعدادی از مسیرها را بستند.
این در حالی است که نیروهای امنیتی نیز با معترضان درگیر شده و در جریان سرکوب تظاهرات بحرینی‌ها در خیابان اصلی منطقه بنی جمیره تعدادی زخمی شدند. این در حالی است که کمپینی در این کشور در راستای درخواست برای برگزاری تظاهرات، اعتصاب و بستن اماکن تجاری به راه افتاده است.
در این راستا علمای دینی بحرین در بیانیه‌ای اعدام عباس جمیل طاهر السمیع، علی عبدالشهید السنکیس، سامی میرزا المشیمع را محکوم کرده و از مردم خواستند از هر راه قانونی خشم خود را در قبال این اقدام اعلام کنند.
اگنس کالامارد،‌ بازرس سازمان ملل در امور اعدام‌های خارج از قانون، اعدام این سه فعال سیاسی بحرین را قتلی خارج از چارچوب قانون دانست. کالامارد در حساب توئیتری خود تاکید کرد که این سه جوان در معرض شکنجه قرار گرفتند و محاکمه آنها ظالمانه و براساس ادله واهی بوده است. وی از مقامات بحرین خواست دست از اجرای چنین حکم‌هایی بردارند.
در این بین اما برخی از رسانه ها همچون بی‌بی‌سی فارسی که وظیفه ذاتی آن ها پرداختن به یک چنین مسائلی است سعی کردن در مقابل این جنایت حکومت آل خلیفه سکوت اختیار کند. سکوتی که از آغاز اعتراض ها در بحرین تا به امروز ادامه دارد. بی‌بی‌سی در این چند سال نه تجاوز به زنان بحرینی را دیده است، نه کشتار مردم را در کوچه و بازار را، نه شکنجه آنان در زندان های آل خلیفه را و نه حتی سلب تابعیت از مردم این کشور را هیچ کدام از این موارد دل این شبکه انگلیسی را به درد نیاورده است.
اما به واقع چرا بی‌بی‌سی در قبال حوادث بحرین و کشتار مردم بی گناه یمن این چنین سکوت اختیار کرده است؟ تنها پاسخی که می توان به این سئوال داد این است که بی‌بی‌سی تامین کننده منافع دولت انگلیس در منطقه می باشد و امروز هم تنها دولتی که بیشترین سلاح را به سعودی ها و حکام بحرینی می فروشد دولت انگلیس است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل