1016

چرا بی‌بی‌سی یمن و مردم آن را نمی‌بیند؟

6 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی و مردم یمن

به گزارش بی‌بی‌سی فارسی، جیمی مک گلدریک هماهنگ‌کننده کمک‌های انسان دوستانه سازمان ملل در یمن گفت از آن زمان "تخمین‌ها حاکی از مرگ بیش از ۱۰ هزار نفر است که در این مناقشه کشته‌شده‌اند و تقریباً ۴۰ هزار نفر هم زخمی شده‌اند."
او افزود که میلیون‌ها نفر در این کشور که در مناطق جنگ‌زده زندگی می‌کنند با کمبود آذوقه روبرو هستند. آقای مک گلدریک گفت: "۷ میلیون نفر هستند که نمی‌دانند وعده بعدی غذایشان را باید از کجا تهیه کنند."
بی‌بی‌سی در حالی این آمار را ارائه می‌کند که بسیاری از کارشناسان و تحلیل گران آماری فراتر از این را ارائه می‌دهند. اما حتی اگر این آمار را بپذیریم سؤالی که مطرح این است که چه توجیهی برای رسانه‌ای همچون بی‌بی‌سی فارسی وجود داشته که از آغاز جنگ یمن به رهبری سعودی‌ها تا به امروز سیاست سانسور را در قبال جنایات سعودی‌ها و کشتار مردم بی‌گناه یمن در پیش‌گرفته است؟ شاید به آمار زیر توجه کنیم متوجه عملکرد رسانه‌ای بی‌بی‌سی در قبال جنگ یمن به‌عنوان ارگان رسانه‌ای دولت انگلیس بشویم.
1- طبق گزارش دیده‌بان حقوق بشر آمریکا در سال 2015 با فروش سلاح به عربستان به ارزش 20 میلیارد دلار موافقت کرده است. انگلیس نیز با فروش تسلیحاتی به ارزش 4 میلیارد دلار به این کشور موافقت کرد.
2- نماینده انگلیس در سازمان ملل با اشاره به رضایت لندن از قراردادهای تسلیحاتی با عربستان، اعلام کرد که کشورش از ائتلاف عربستان حمایت سیاسی می‌کند. همچنین مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس عنوان کرده که موضع کشورش در برابر عربستان سعودی مشخص است و این کشور حق دفاع از خویش و حل‌وفصل مشکلش با یمن را دارد. در همین ارتباط، یک گزارش رسمی بیانگر آن است که بریتانیا در دهه 1980 میلادی 500 بمب خوشه‌‏ای به عربستان سعودی صادر کرده و ریاض از این بمب‎ها در حملات خود به یمن استفاده کرده است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل