1022
بیبیسی و سیاسی جلوه دادن حادثه پلاسکو
|
6 سال قبل
هم رسانی
|
ساختمان مخروبه پلاسکو
نزدیک به یک هفته از فاجعه پلاسکو در تهران و شهادت تعدادی از آتشنشانان فداکار در جریان این حادثه و ریزش ساختمان پلاسکو میگذرد.
از همان روز اول حادثه مشخص بود که احتمالاً این بار هم بهمانند بسیاری از حوادث دیگر برخی از رسانههای داخلی و خارجی به دنبال ماهی گرفتنهای سیاسی از آب گلآلود پلاسکو میباشند. و احتمالاً به همین دلیل بود که رهبری انقلاب در همان ساعات اولیه در پیام خود در خصوص این فاجعه ضمن تسلیت و ابراز همدردی کردن با حادثه دیدگان این فاجعه جریانات سیاسی و رسانهای کشور را از سیاسی کردن و پرداختن به حواشی سیاسی آن بر حذر داشتند. ایشان در بخشی از پیام خود در این خصوص اینگونه بیان میکنند: "در حال حاضر همه¬ی تلاشها باید برای نجات جان گرفتار شدگان جهت دهی شود. رسیدگی به علل حادثه مسئلهی بعدی است.
از همه مسئولان میخواهم همانگونه که در این چند ساعت، تلاش کرده اند کار مجاهدانه ی خود را ادامه دهند و وظیفه ی فوری را بر هر حرفوحدیثی مقدم بدارند."
در این میان شبکه بیبیسی فارسی سعی کرد از همان ابتدای کار تحلیلهای سیاسی و حتی بعضاً انتخاباتی از فاجعه را ارائه کند و در پی آن بود که از آوار ریخته شده بر سر مردم هدفهای خود را دنبال کند. وبسایت بیبیسی فارسی اخیراً در یادداشتی تحت عنوان "پلاسکو؛ آوار 'سیاسی' یک فاجعه" کاملاً بدون پرده سعی کرد حواشی سیاسی و انتخاباتی این فاجعه را پررنگ کند. نکته جالبتوجه در این یادداشت حمله تند این شبکه یکی به شخص محمدباقر قالیباف شهردار تهران، جریان اصولگرای شورای شهر و درنهایت هم قوه قضاییه بود. که این مورد آخر تقریباً بهپای ثابت تحلیلهای سیاسی این شبکه بدل شده است. در ادامه به بخشهایی از این یادداشت اشاره میشود تا مشخص شود که این شبکه برای نیل اهداف پست خود چه راحت به بازی باجان انسانها میپردازد.
بیبیسی در بخشی از این یادداشت اینگونه مینگارد: "در ماجرای سقوط ساختمان پلاسکو، محمدباقر قالیباف، شهردار تهران در مقابل دوربینهای خبری قرار میگیرد و نقشه حفر تونل ارائه میکند، بدون آنکه نسبت به این مسئله تخصصی داشته باشد. رفتار او حتی اگر هدف انتخاباتی نداشته باشد، با توجه به اینکه دو دوره کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بوده و اخباری مبنی بر تلاش دوباره او برای حضور در رقابتهای انتخابات سال آینده منتشرشده، از سوی مردم به رفتاری سیاسی تعبیر میشود." و یا در بخش دیگری اینگونه میآورد: "شورای شهر نیز رفتار دوگانهای نشان داده است. ترکیب این شورا در نبود چهرههای متخصص، و اعتماد و رأی مردم به ورزشکاران و بهجای مدیران خبره، بیشتر نزدیک به جریان شهردار تهران است و جناح مقابل وی در اقلیت قرار دارند."
با بررسی این موارد درمییابیم که شبکه بیبیسی فارسی بیش از آنکه به فکر مردم باشد در هر حادثهای به دنبال تأمین منافع خود هست.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل