1055

تلاش برای توجیه یک نژادپرستی آشکار

6 سال قبل

هم رسانی

   دستور نژادپرستانه ترامپ به بهانه مبارزه با تروریست

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی با انتشار گزارشی تلاش کرده است تا اقدام نژادپرستانه دولت آمریکا در قبال اتباع مسلمان چندین کشور از جمله ایران را توجیه کند.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس در پی تصمیم نژادپرستانه دولت جدید ایالات متحده مبنی بر اعمال محدود ورود به خاک آمریکا برای اتباع چندین کشور از جمله ایران و البته به طور خاص برای اتباع مسلمان، با انتشار گزارشی تلاش کرده است تا این اقدام را توجیه نماید.

بی‌بی‌سی فارسی در این رابطه با اعلام اینکه «دونالد ترامپ می‌گوید معنی فرمانش 'منع ورود مسلمانان' نیست»، این گونه می‌نویسد: «دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه در جریان امضای سه فرمان تازه، با دفاع از دستور اخیرش گفت که معنی فرمانش "منع ورود مسلمانان به آمریکا" نیست و کاملاً برای اجرای آن آمادگی وجود دارد.

آقای ترامپ اعمال محدودیت ورود برای مسلمانان را رد کرد و گفت این فرمان "عملکرد خوبی" داشته است و هم اکنون در فرودگاه‌ها و سایر نقاط، به خوبی شاهد اعمال آن بوده‌ایم.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه دستوری را با عنوان "حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" امضا کرد که بر اساس آن ورود پناهجویان به آمریکا به مدت چهار ماه معلق شد و بازدید شهروندان هفت کشور با اکثریت مسلمان از جمله ایرانیان به آمریکا در همین مدت زمان ممنوع شد.

آقای ترامپ اما روز شنبه تاکید کرد که فرمانش مربوط به مسلمانان نمی‌شود اما ممنوعیت‌های مربوط به این قانون با "سخت‌گیری شدید" اعمال خواهد شد و بررسی پیشینه متقاضیان ورود به آمریکا که به گفته او پیش‌تر انجام نمی‌شده، "باجدیت" انجام خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی از فرمان خود دفاع کرده است که ده‌ها نفر از معترضان آمریکایی با تجمع در فرودگاه جان اف.کندی نیویورک خواهان آزادی پناهنده‌هایی شده‌اند که پس از ورود به آمریکا بازداشت شده‌اند.

دونالد ترامپ روز شنبه همچنین سه فرمان تازه را درباره فعالیت لابی‌ها، گروه موسوم به "دولت اسلامی" و شورای امنیت ملی آمریکا امضا کرد.

مقام‌های کاخ سفید می‌گویند که فرمان آقای ترامپ در مورد شورای امنیت ملی شامل شیوه‌های جدیدی در ساختار این سازمان برای "مقابله با تهدیدها" خواهد بود.»

اما آیا ظاهر و ادعای مقابله با تروریست و نگرانی برای امنیت مردم آمریکا برای این تصمیمات نژادپرستانه کافی است و واقعیت را تغییر می‌دهد؟!

اگر آمار و واقعیت‌ها را در این خصوص در کنار هم قرار دهیم، یقیناً درک خواهیم کرد که تلاش برای "حفاظت از امنیت مردم آمریکا در برابر حملات تروریستی اتباع خارجی"، تنها یک سرپوش برای نژادپرستی آشکار است.

همانطور که می دانید، با فرمان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، اتباع هفت کشور ایران، عراق، سوریه، سودان، لیبی، سومالی و یمن از ورود به خاک آمریکا منع شده‌اند و با ممنوعیت مواجه گردیده‌اند؛ اما آیا اتباع و شهروندان این کشورها برای مردم آمریکا خطرناک هستند؟!

بر اساس نتایج اطلاعات منتشر شده توسط موسسه کیتو، از سال 1975 میلادی تا به حال هیچ شهروندی در آمریکا، به هیچ شکل و نوعی، قربانی اتباع و شهروندان این هفت کشور نشده است و این خود به اندازه کافی گویای کذب بودن ادعای نژادپرستانه دولت آمریکا است.

اما وقتی بیشتر به کذب بودن این ادعاها پی خواهیم برد که آمارها نشان می‌دهند اتباع عربستان سعودی با حملات تروریستی خود عامل کشته شدن بیش از 2 هزار و 369 نفر در آمریکا شده‌اند.

همچنین در این سال‌ها بیش از 134 امریکایی قربانی حملات تروریستی اتباع امارات شده‌اند و 165 شهروند امریکایی نیز توسط تروریست‌های مصری جانشان را از دست داده‌اند. حتی به اذعان این آمارها، 159 آمریکایی نیز در این بازه توسط اتباع لبنان کشته شده‌اند.

با همه این وجود می‌بینیم که نام هیچکدام از این کشورها که عامل ناامنی برای مردم آمریکا بوده‌اند، در لیست ممنوعیت ورود به خاک ایالات متحده دیده نمی‌شود.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل