1061

وقتی کارشناس بی‌بی‌سی ایران را بزرگترین حامی تروریست می خواند

6 سال قبل

هم رسانی

   وقتی کارشناس بی‌بی‌سی ایران را بزرگترین حامی تروریست می خواند

دولت آمریکا از سال‌ها قبل نام تعدادی از اعضای سپاه پاسداران ایران و یا شرکت‌های در ارتباط با آن را در فهرست به اصطلاح "حامیان تروریسم" قرار داده بود؛ اما این بار کابینه دولت "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، طرحی را ارائه داده است تا نام سپاه پاسداران ایران، به عنوان یک بازوی قدرتمند دفاعی در این کشور، بطور کامل وارد فهرست گروه‌های تروریستی شود.
به نوشته رویترز، تعدادی از نهادهای دولتی آمریکا در حال بررسی این طرح هستند و با توجه به گستردگی دامنه فعالیت‌های سپاه پاسداران در ایران، مورد تحریم قرار گرفتن این نیروی دفاعی می‌تواند حجم قابل توجهی از فعالیت‌های اقتصادی و نظامی این کشور را تحت تاثیر قرار دهد.
رویترز اعلام کرد هنوز به جزئیات این طرح دست نیافته است؛ اما احتمالا به شکل یک فرمان اجرایی در اختیار وزارت خارجه آمریکا قرار می‌گیرد تا حکم تروریستی بودن سپاه پاسداران ایران را صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا ترامپ این فرمان را امضا خواهد کرد یا خیر.
رویترز در ادامه این گزارش آورده است: کاخ سفید هنوز حاضر به اظهار نظر درمورد طرح جدید نشده و ایران بارها ارتباط با گروه‌های تروریستی را نفی کرده است.
گفته می‌شود نهادهای دولتی آمریکا چندین پیش‌نویس دیگر برای تبدیل شدن به احکام اجرایی ارائه داده‌اند؛ اما رسیدگی به آنها فعلا از سوی کابینه ترامپ به حال تعلیق درآمده است.
در همین زمینه بی‌بی‌سی فارسی در مصاحبه ای با مایکل لدین تحلیل گر سیاسی نزدیک به دولت آمریکا به این مساله پرداخت. وی در پاسخ به سئوالات بی‌بی‌سی این اقدام را پیش بینی شده عنوان کرد وی مشکل اصلی دولت آمریکا را ایران نامید لدین حمایت ایران از تروریست بزرگترین مشکل دولت ایران عنوان کرد اما برای اثبات این ادعای خود در پاسخ به مجری شبکه بی‌بی‌سی هیچ پاسخی و مصداق مشخصی بیان نکرد. وی در پایان سخنان خود در پاسخ به این سئوال که چرا ایران بزرگترین حامی تروریست از نگاه دولت آمریکاست؟ پاسخ گفت که چون ایرانی ها دائما شاعر مرگ بر آمریکا می گوید.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل