1068

آیا بی‌بی‌سی به دنبال بهره برداری انتخاباتی از موضوع حصر است؟

6 سال قبل

هم رسانی

   آیا بی‌بی‌سی به دنبال بهره برداری انتخاباتی از موضوع حصر است؟

چند روزی است که بی‌بی‌سی فارسی به بهانه سخنان محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران مبنی بر آشتی ملی و سخنان علی مطهری در دانشگاه فردوسی مشهد مبنی بر دیدار با سران محصور فتنه سال 88 -که البته پس از آن مشخص شد که چنین دیداری صورت نگرفته است- سیاستی که این شبکه در پیش گرفته استفاده از فرصت و فضا های ایجاد شده در راستای انتخابات بوده است.
بی‌بی‌سی با این سیاست که اگر نظام به طرح آشتی ملی خاتمی آری نگوید و یا در فرصت باقیمانده تا انتخابات ریاست جمهوری اتفاقاتی در راستای سران فتنه از حصر نیفتد حضور و مشارکت مردم در انتخابات پیش رو کم خواهد بود و با توجه به مشکلاتی که احتمالا جمهوری اسلامی در سطح بین الملل با وجود دولت جدید آمریکا با آن دست به گریبان خواهد بود در نهایت به نفع نظام تمام نخواهد شد. که البته باید در پاسخ به این سیاست گفت که سران فتنه شش سال هست که در حصر می باشند و در این فاصله زمانی نظام حداقل سه انتخابات را برگزار کرده است که اتفاقا در هر سه انتخابات هم حدنصاب حضور مردم از درصد بالایی برخوردار بوده است و به راحتی می توان گفت از میانگین حضور مردم در سایر انتخابات های کشورهای جهان بالاتر بوده است. و حضور مردم در شرایط بین المللی مناسب نبوده است چون ایران در این سال ها از طرفی با تحریم های کمر شکن آمریکا و از طرفی با شرایط جنگی در منطقه روبرو بوده است.
بی‌بی‌سی در همین زمینه در یادداشتی با عنوان "پشت پرده حصر اتفاقاتی دارد می افتد؟" به این موضوع و مطرح شدن احتمال دیدار علی مطهری با سران فتنه را می پردازد. در بخشی از این یادداشت بی‌بی‌سی در راستای همان سیاست خود اینگونه می نویسد: "طیفی دیگر از گمانه زنی های اخیر، در پی طرح پیشنهاد "آشتی ملی" از سوی محمد خاتمی بوده که در آن، رفع حصر به عنوان یکی از پیش‌نیازهای افزایش انسجام داخلی در مقابل تهدیدهای دولت جدید ایالات متحده مورد تاکید قرار گرفته است. مدافعان ایده آشتی ملی بر این باورند که با توجه به افزایش تهدیدهای خارجی، آقای خامنه ای ممکن است برای مقابله با اقدامات احتمالی دولت آمریکا تمایل بیشتری به افزایش انسجام داخلی -و تعیین تکلیف موضعات اختلاف برانگیزی همچون حصر - داشته باشد."

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل