1075

بی‌بی‌سی و تهدیدهای ضد ایرانی ترامپ

6 سال قبل

هم رسانی

   دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی که در چند وقت اخیر به بلندگویی برای تهدیدهای ضد ایرانی رئیس جمهور آمریکا تبدیل شده است، بار دیگر در گزارشی به بازتاب اظهارات خاص دونالد ترامپ پرداخته است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در ادامه بازتاب تهدیدهای ضد ایرانی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری جدید ایالات متحده آمریکا، بار دیگر با انتشار گزارشی به بازتاب اظهارات وی در واکنش به سخنان حسن روحانی، رئیس جمهوری کشورمان پرداخته است.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش نوشته است: «دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا عصر جمعه در واکنش به اظهارات پیش‌تر حسن روحانی که گفته بود "کسانی که ایران را تهدید کنند از کار خود پشیمان خواهند شد" گفته "بهتر است او مراقب باشد."

او در هواپیمای ریاست جمهوری درباره گام‌های بعدی در واکنش به تعلیق حکم مهاجرتی‌اش توسط دادگاه‌ها اظهار نظر می‌کرد.

یکی از خبرنگاران حاضر در هواپیما از او پرسید که واکنش او به اظهارات رئیس جمهور ایران چیست که پاسخ داد "بهتر است او مراقب باشد."

این تازه‌ترین بگومگو در مشاجره لفظی رهبران دو کشور در یک هفته اخیر است.»

بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: «سه روز پیش‌تر رهبر ایران ضمن تشکر از آقای ترامپ به خاطر نشان دادن "چهره واقعی آمریکا" گفته بود آمریکا می‌خواهد ایران را بترساند.

شان اسپایسر سخنگوی کاخ سفید در واکنش گفت: "فکر می‌کنم اگر ایران متوجه نشده که رئیس جمهور تازه ای سر کار آمده خود را دست انداخته است."

آقای اسپایسر هشدار داد: "فکر می‌کنم رهبر ایران تشخیص خواهد داد که رئیس جمهور تازه ای سر کار آمده. این رئیس جمهور به نظاره نخواهد نشست تا ایران تخطی از توافق مشترک یا آنچه به نظر می‌رسد نقض ظاهری آن باشد را به رخ بکشد. او هر وقت لازم بداند تدابیری در پیش خواهد گرفت. رئیس جمهور همچنین بارها روشن کرده که پیشاپیش نخواهد گفت این اقدامات چه خواهد بود، و هیچ گزینه ای را نادیده نمی‌گیرد."

سخنگوی کاخ سفید گفت که دولت آمریکا ممکن است در صورت ادامه "رفتار کنونی" ایران دست به اقدامات تازه بزند.

اظهارات مقام‌های آمریکایی علیه ایران پس از آزمایش موشکی اخیر این کشور - در روز یکشنبه ۲۹ ژانویه - تند شد و دولت آمریکا تحریم‌های تازه ای را در ارتباط با آن اعمال کرد.

آقای ترامپ شخصاً گفت ایران با آتش بازی می‌کند و اضافه کرد که باراک اوباما بیش از حد مقابل ایران "نرمش" نشان داده و برخورد او متفاوت خواهد بود.

پیش از او مایکل فلین مشاور امنیت ملی هم گفته بود برای این آزمایش موشکی رسماً به ایران اخطار داده می‌شود.»

اما آیا این تهدیدها می‌تواند واقعیت‌ها را تغییر دهد؟! آیا در طول سی و هشت سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، اگر ایالات متحده آمریکا توان به زانو درآوردن ایران از طریق زور و جنگ نظامی را داشت، تا کنون امتناع می‌کرد؟!

مگر در زمان هشت سال جنگ تحمیلی، ایالات متحده آمریکا پشتیبانی و حامی جدی رژیم بعثی عراق در حمله به کشورمان نبود و باعث نشده بود که با حمایت‌های سایر کشورهای غربی و عربی یک جهان در مقابل کشورمان باشند، اما آیا این تجاوزها نتیجه داد؟!

مگر در واقعه تاریخی طبس، آمریکا با بالگردهای پیشرفته خود، قصد تجاوز نظامی به کشورمان را نداشت و انچنان زمین گیر شد؟!

مگر هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا مانند RQ170 به آسمان ایران تجاوز نکردند اما زمین گیر شدند؟!

مگر زمانی که تفنگداران آمریکایی وارد آب‌های ایران شدند، نتیجه‌اش را با حقارت تجربه نکردند؟!

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل