1090

حشره خواری آنجلینا جولی، خبر مهم بی‌بی‌سی

6 سال قبل

هم رسانی

   تبلیغ بی بی سی برای حشره خواری

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی با وجود همه حوادث مهم جهان به ویژه در حوزه کشورهای فارسی زبان، به بررسی دلایل حشره خواری آنجلینا جولی، بازیگر هالیوودی پرداخته است.

به گزارش بی بی سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در ظاهر مدعی است که به دنبال فعالیت صحیح و حرفه ای رسانه ای در حوزه موضوعات مربوط به کشورهای فارسی زبان و پس از آن سراسر جهان است، اما در عمل آن چیزی که نشان می‌دهد تنها یک رسانه زرد و حاشیه ساز را به ما نشان داده و به مخاطبین عرضه می‌کند.

در همین راستا، بی‌بی‌سی فارسی اخیراً نیز گزارشی را در وب‌سایت خود منتشر کرده است که با وجود همه واقعیت‌های تلخ و شیرین و اخبار قابل توجهی منطقه و جهان و حتی اخبار مختلفی که در حوزه کشورهای فارسی زبان وجود دارد، به طور ویژه و در کمال خونسردی، زرد بودن خود را علنی کرده و دلایل حشره خواری آنجلینا جولی، بازیگر هالیوودی را مورد بررسی قرار داده است.

این شبکه وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس در گزارش مذکور که با تیتر «چرا آنجلینا جولی حشره می‌خورد؟» منتشر کرده است، ضمن انتشار تصاویری از حشره خواری این بازیگر هالیوودی، می‌نویسد: «آنجلینا جولی در سفر به کامبوج برای افتتاحیه فیلم تازه‌اش، "اول پدرم را کشتند"، نه تنها در پختن بلکه در خوردن حشرات شرکت کرد و از علاقه‌اش به خوردن حشرات گفت. چرا او چنین کاری کرد؟

تخمین زده می‌شود جمعیت دنیا تا سال ۲۰۵۰ به نه میلیارد نفر برسد و این به معنای آن است که تولید غذا در دنیا باید تقریباً دو برابر شود. با افزایش جمعیت باید برای تأمین غذا به خصوص پروتئین باید منابع جدید را جایگزین منابع سنتی مثل گوشت و ماهی کرد.

خوردن حشرات یکی از راه‌هاست، منابع طبیعی را تخلیه نمی‌کند بنابراین به محیط زیست آسیب نمی‌زند، مغذی است و در شرایط مناسب پرورش حشرات راحت و ارزان است. »

بی‌بی‌سی در توجیه و تبلیغ حشره خواری می‌آورد: «به گفته شامی رادیا یکی از بنیانگذاران شرکتی که حشرات خوردنی می‌فروشد حشرات را می‌توان سوپرغذا دانست: "آن‌ها سرشار از پروتئین، مواد معدنی و اسیدهای آمینه هستند."

پرورش آن‌ها برای محیط زیست بهتر از پرورش دام و طیور است. حشرات می‌توانند از ضایعات طبیعی تغذیه کنند، گازهای گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کنند و زمین کمتری را قیاس با دام و طیور اشغال می‌کنند.

حشرات چون خونسرد هستند راندمان آن‌ها از نظر تبدیل غذا به توده بدنی بالا است. بطور متوسط از دو کیلو غذا یک کیلو حشره تولید می‌شود در حالی‌که هشت کیلو غذا یک کیلو به وزن دام اضافه می‌کند.»

و سپس در کمال خونسری مراجع تقلید و در نتیجه دین مبین اسلام را در مقابل این به گفته بی‌بی‌سی غذای برتر قرار داده و می‌نویسد: «تقریباً تمام مراجع بزرگ ایران خوردن تمام حشرات به جز ملخ را حرام می‌دانند، بنابراین اگر فتوای مراجع تغییر نکند فقط ممکن است خوردن ملخ رواج پیدا کند.»

اما گذشته از دلایلی که باعث حرامی خوردن حشرات در دین اسلام می‌شود و گذشته از فواید و مضرات این کار که در علم پزشکی نیز به آن به طور ویزه پرداخته شده است، دلایل پرداختن بی‌بی‌سی به این موضوع، آن هم با مطرح کردن نام یک ستاره هالیوودی برای ما قابل توجه است.

آیا این شبکه انگلیسی به قدری در جذب مخاطب با مشکل مواجه شده است که تلاش می‌کند تا این گونه با بهره گیری از شهرت این گونه افراد و جذابیت‌های حاشیه ای این چنین موضوعاتی، اندکی از ریزش مخاطبین خود جلوگیری نماید؟!

آیا این گزارش نشان دهنده صوری بودن چهره حرفه ای بی‌بی‌سی در دنیای رسانه و نمایان شدن چهره زرد حقیقی این مجموعه، نیست؟!

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل