1097

کناره‌گیری کدخدای جهان از نگاه بی‌بی‌سی!

6 سال قبل

هم رسانی

   دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا

شبکه بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی اعلام کرده است که دونالد ترامپ، تنها به دنبال مسائل خود آمریکا بوده و در نتیجه کدخدای معروف جهان، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی با پرداختن به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، بر بخشی از سخنان وی که تأکید می‌کند تنها به دنبال ریاست بر جهان نبوده و تنها خود را رئیس جمهور آمریکا می‌داند، تمرکز داشته است.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش، با این تیتر که «ترامپ: من آمریکا را نمایندگی می‌کنم، نه جهان را»، اینگونه نوشته است: «دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، می‌گوید با وجود آن که همکاری جهانی و توافق با دیگر کشورها خوب است، او در نهایت رئیس جمهور آمریکا است، و نه جهان.

آقای ترامپ در جمع هوادارانش گفت: "چیزی به اسم سرود ملی جهانی، واحد پول جهانی یا پرچم جهانی وجود ندارد. این ایالات متحده آمریکا است که من نمایندگی می‌کنم. من جهان را نمایندگی نمی‌کنم، نماینده کشور شما هستم."

شعارهای ملی‌گرایانه دونالد ترامپ با استقبال هوادارانش روبرو می‌شود و امروز حاضران در سخنرانی او، در مجمع محافظه‌کاران آمریکا، چند بار با فریادهای "آمریکا! آمریکا!" آقای ترامپ را تشویق کردند.

او پیش از این گفته است که باید نقش بین المللی آمریکا دگرگون شود و دولت او از جمله ممکن است که حضور خود در پیمان ناتو را "تعدیل" کند.»

بی‌بی‌سی در ادامه نیز آورده است: «رئیس جمهور آمریکا گفت: "تنها یک تعهد است که ما را با هم متحد می‌کند و آن هم متعهد بودن به آمریکا است."

آقای ترامپ این گفته خود را تکرار کرد که به تأمین امنیت آمریکا متعهد است. او وعده داد که به زودی اقدام‌های جدیدی در این زمینه انجام خواهد داد.

او گفت که نمی‌گذارد "تروریست‌های رادیکال اسلامی" به آمریکا برسند. آقای ترامپ همچنین وعده داد که گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) را "محو" خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌هایش به دیواری که می‌خواهد در مرز مکزیک بسازد اشاره کرد و وعده داد که این دیوار "زودتر از موعد برنامه‌ریزی‌شده" ساخته شود.»

اما این در حالی است که تفکر دولتمردان و سیاسیون آمریکایی در جهت کدخدایی جهان، تنها به امروز و دیروز بر نمی‌گردد و سال‌هاست که تداوم دارد.

از زمان حمله اتمی آمریکا به ژاپن به طور جدی این هدف و موضوع مطرح گردید و تا امروز نیز ادامه داشته است.

این که ایالات متحده آمریکا به خود اجازه می‌دهد در هر موضوعی که به هر نقطه ای از جهان مربوط است ورود کرده، خود را نگران مردم همه کشورها البته در ظاهر نشان داده، به بهانه‌های مختلف خود را محق بداند که به هر جایی که بخواهد حمله نظامی کند، ملت‌ها را مورد تحریم و فشار قرار دهد، در خصوص سیاست‌های داخلی ملت‌ها اعمال نفوذ کند و ... نشانه ای برای همین تفکر خودخواهانه و دیکتاتوری آن‌هاست.

گزارش‌های دوره ای ماهیانه و سالیانه این کشور در خصوص وضعیت کشورهای مختلف جهان در حوزه‌ها و موضوعات مختلف، نشان دهنده همین نگاه کدخدایی و از بالا به پایی به جهان است.

حملات نظامی به ایران، ویتنام، عراق، افغانستان، سوریه، یمن، پاکستان، لیبی و ... را نیز می‌توان در همین راستا تفسیر کرد.

تلاش‌های سیاسی آمریکا برای براندازی حکومت در کشورهای مختلف را نیز نمی‌توان دلیل دیگری برایش پیدا کرد.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل