11267
رواج برده داری مدرن در انگلیس
|
3 سال قبل
هم رسانی
|
برده داری مدرن
بر اساس آمارهای موجود حداقل40 میلیون نفر در جهان در سال گذشته قربانی بردهداری مدرن شده اند. اما ظاهرا برده داری مدرن این روزها تنها مخصوص به کشورهای عقب نگاه داشته شده در آفریقا نیست و در کشورهایی چون انگلستان نیز شاهد رواج گسترده این پدیده شوم هستیم.
گسترش افسارگسیخته برده داری مدرن در انگلستان کار را به جایی رسانده است که حتی بی بی سی فارسی که نیز به دنبال ترسیم چهره ای مثبت و غیرواقعی از انگلستان در پیش چشم مخاطبان فارسی زبان است در خصوص آن مجبور به اعتراف شده است. به گزارش بی بی سی فارسی، اعضای باند بزرگترین شبکه بردهبرداری مدرن که تاکنون در بریتانیا شناسایی شده، پس از دو سال محاکمه به زندانهایی از چهار تا یازده سال محکوم شدند. پلیس شمار قربانیان این باند را بیش از ۴۰۰ نفر اعلام کرده است.
آنها افراد آسیب پذیرتر را با وعده کار و شرایط زندگی بهتر از لهستان به انگلستان میکشاندند اما قربانیان پس از ورود به انگلستان مجبور بودند در شرایط بسیار بدی زندگی کنند. اعضای این باند از قربانیان میخواستند ساعتهای طولانی در مراکز بازیافت زباله و مزارع کار کنند و دستمزدی ناچیز حدود بیست پوند در هفته بگیرند. این باند همچنین برای از قربانیان از دولت کمک مالی میگرفت. آورد شده که این باند از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ بیش از دو میلیون پوند درآمد داشته است. این شبکه پس از آن که دو تن از قربانیان توانستند در سال ۲۰۱۵ فرار کنند، متلاشی شد. هشت عضو این شبکه علاوه بر برده داری به قاچاق و پولشویی متهم شدهاند.
همچنین چندی قبل یک موسسه خیریه بریتانیایی اعلام کرده که یک چهارم زنان نجات یافته از بردهداری مدرن در این کشور باردار هستند و در "معرض تهدید و آسیب قرار دارند". هستیا که یک نهاد حامی قربانیان بردهداری مدرن است، در گزارشی گفته که این زنان باردار توانستهاند فرار کنند یا توسط قاچاقچیان رها شدهاند اما از هیچگونه مراقبتهای بهداشتی برخوردار نیستند. تحقیق این نهاد نشان میدهد که بسیاری از این افراد "در فکر خودکشی هستند، همه آنها منزوی شده و برای مدت زمان طولانی تماس با مادرانشان را از دست دادهاند." این قربانیان بردهداری مدرن زنانی هستند که به آنان با حیله وعده کار داده یا به طور غیرقانونی به بریتانیا آورده شدهاند و ممکن است هیچگونه مدارک شناسایی ندانشته باشند یا کسی نباشد که بتوانند از او کمک بخواهند. در گزارش هیسا آمده است که در میان زنان قربانی قاچاقیان انسان، تقریبا ۷۰درصد به منظور بهرهبرداری جنسی، از جمله خودفروشی، کار در باشگاههای استریپتیز و استفاده در پورنوگرافی به بریتانیا آورده شدهاند.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل