1129

تلاش بی‌بی‌سی برای ایجاد شکاف میان ملت و دولت سوریه

6 سال قبل

هم رسانی

   استفاده از آب برای ایجاد فاصله میان دولت و ملت سوریه

شبکه فارسی زبان بی بی سی در گزارشی که اخیراً منتشر کرده، تلاش کرده است تا با اتهام زنی به دولت سوریه، میان ملت و دولت در این کشور فاصله بی اندازد.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در یکی از تازه‌ترین گزارش‌هایی که در خصوص تحولات کشور سوریه منتشر کرده است، با اتهام زنی به دولت این کشور مبنی بر نقش داشتن در قطع آب دمشق، تلاش کرده است تا به گونه ای میان دولت و ملت در سوریه شکاف ایجاد کند تا از این وضعیت، تروریست‌های تحت حمایت غرب بهره برداری کرده و خود را از منجلاب نابودی نجات دهند.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش با اعلام این که «نیروی هوایی سوریه منبع اصلی تأمین آب دمشق را بمباران کرد»، این گونه نوشته است: «به گزارش سازمان ملل متحد، نیروی هوایی سوریه منبع اصلی تأمین آب ساکنان پایتخت این کشور را بمباران کرده است.

روز سه شنبه، ۲۴ اسفند (۱۴ مارس)، هیئت مستقل تحقیق بین‌المللی در امور سوریه اعلام کرد که تحقیقاتی که انجام داده نشان می‌دهد که در ماه دسامبر سال گذشته، هواپیماهای نیروی هوایی سوری عمداً چشمه "عین الفیجه"، منبع اصلی تأمین آب بخش عمده‌ای از ساکنان دمشق و حومه آن را بمباران کرد.»

بی‌بی‌سی در این رابطه ادامه می‌دهد: «گروه‌های شورشی مخالف دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، از سال ۲۰۱۲ میلادی بر منطقه موسوم به دره وای البردی، واقع در شمال غرب دمشق مسلط بودند اما در ماه دسامبر، با وجود توافق آتش‌بس بین دو طرف، ارتش سوریه و متحدان آن عملیات تهاجمی گسترده‌ای را برای تصرف این منطقه به اجرا گذاشتند. در ماه بعد، شورشیان مسلح این منطقه را ترک کردند.»

این در حالی است که تخریب منابع آبی مردم دمشق و آلوده کردنان توسط تروریست‌های تحت حمایت غرب صورت گرفته است و اکنون به گردن دولت سوریه می‌افتد.

خبرنگار تسنیم در دمشق در همین رابطه دی ماه سال جاری در گزارشی مستند از جنایتی غیر انسانی دیگر توسط تروریست‌های تکفیری پرده برداشت و تأکید کرد که چشمه‌های آبی که آب شرب دمشق را تأمین می‌کند، توسط این گروه‌ها و با ریختن نفت کوره در آن‌ها آلوده شده‌اند آن شده‌اند.

"محمد الشیاح" مدیرکل سازمان آبرسانی و مصارف بهداشتی دمشق و اطراف آن در همان ایام در مصاحبه ای اعلام کرد: "تروریست‌هایی که کنترل چشمه «الفیجه» را در دست گرفته‌اند لوله‌ها را باز کرده و آب‌ها را به سمت رود بردی انتقال دادند برای همین منابع آب دمشق و اطراف آن دیگر در دسترس نیست."

دران زمان 65 درصد آب آشامیدنی مردم دمشق از منطقه ای تأمین می‌شد که در اختیار تروریست‌ها بود و آن‌ها از آب برای فشار به مردم و دولت سوریه استفاده می‌کردند.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل