1130

تلاش بی‌بی‌سی برای تثبیت جایگاه جانشین احمد شهید

6 سال قبل

هم رسانی

   عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه حقوق بشری سازمان ملل در امور ایران

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گفتگویی اختصاصی با "عاصمه جهانگیر"، گزارشگر جدید ویژه حقوق بشری سازمان ملل متحد در امور ایران، تلاش کرده است تا جایگاه وی به عنوان جانشین "احمد شهید" در فضاسازی علیه کشورمان را تثبیت کند.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

پس از این که "عاصمه جهانگیر"، گزارشگر ویژه حقوق بشری سازمان ملل متحد در امور ایران، اولین گزارش خود پس از آغاز به کار را منتشر کرد و نشان داد که بر همان مسیر قبل در فضاسازی دروغین علیه وضعیت حقوق بشر کشورمان گام برمی دارد، شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی نیز با انتشار و پخش گفتگویی اختصاصی با وی، تلاش کرده است تا جایگاهش را به عنوان جانشین بر حق "احمد شهید" در مسیر دشمنی با جمهوری اسلامی ایران را تثبیت کند.

بی‌بی‌سی فارسی در توضیح این گفتگوی اختصاصی نوشته است: «گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران می‌گوید بسیاری از وعده‌های رئیس جمهوری ایران برای تأمین حقوق و آزادی‌ها عملی نشده است. عاصمه جهانگیر که امروز اولین گزارشش را در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواند در گفت و گو با بی‌بی‌سی فارسی می‌گوید در دولت حسن روحانی تلاش‌هایی برای بهبود حقوق بشر صورت گرفته ولی نتایج عملی و محسوس در پی نداشته.»

ما در سوابق "عاصمه جهانگیر" به عنوان وکیل حقوق بشری پاکستانی شباهت‌های متفاوتی با "احمد شهید"، گزارشگر سابق حقوق بشری سازمان ملل متحد در امور ایران داراست. وی چندین بار در پاکستان به دلیل اعتراضات جدی و شدید در خصوص اجرای قوانین بر پایهٔ شرع اسلام بازداشت شده است که نشان می‌دهد شخصیت این فرد با اسلام و قوانین اسلامی در تضاد است.

و در همین رابطه می دانیم که یکی از پرکاربردترین مضوعات در گزارش‌های ضد ایرانی "احمد شهید" در طول سال‌های فعالیت خود، مخالفت با قوانین اسلامی در ایران و مباحثی مانند قصاص برخی مجرمین بوده است که "عاصمه جهانگیر" با توجه به شخصیت آشکار ضد اسلامی‌اش، بیش از پیش در این مسیر می‌تواند برای غرب بهانه سازی کند.

ای عنصر غربی در خصوص بهائیت نیز اعتقاداتی هم مسیر با دشمنان غربی ایران داشته و بارها با وجود نداشتن جایگاه رسمی، به وضعیت بهائیان در ایران اعتراض کرده و کشورمان را به نقض حقوق آن‌ها متهم کرده است که این نوع واکنش‌ها را می‌توان از سال 2005 میلادی مشاهده نمود و شاید همین سابقه نیز باعث شد تا به عنوان اولین و بهترین شخص برای جانشینی "احمد شهید" شناخته شود.

بگذریم از این سؤال مهم که چرا سازمان ملل متحد سال‌هاست برای جمهوری اسلامی ایران، گزارشگر ویژهٔ حقوق بشری منصوب می‌کند اما در طول همهٔ این سال‌ها، سازمان ملل هیچ گاه در خصوص کشورهایی که آشکارا حقوق بشر را نقض می‌کنند، از جمله خود عربستان سعودی که همچنان همانند عهد باستان سر انسان‌ها را جدا می‌کند و ...، گزارشگر ویژه حقوق بشری منصوب نکرده است؟!

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل