1161

جنجال تازه صدای آمریکا، بی‌بی‌سی فارسی و رادیو فردا بر علیه ایران

5 سال قبل

هم رسانی

   تصویری از اعتراضات مردم در بحرین

از بدو اعتراض ها در بحرین رسانه های ماهواره ای فارسی زبان ضمن اتخاذ کم ترین پوشش خبری به اعتراض ها و قیام مسالمت جویانه مردم این کشور بارها این اعتراض ها را طیفه ای و به تحریک ایران خوانده اند.

در تازه ترین اقدام ها از این دست رادیو فردا، صدای آمریکا و بی‌بی‌سی فارسی بار دیگر و همنوا با رژیم­های بحرین و عربستان سعودی ضمن نادیده گرفتن تبعیض و بی عدالتی روا شده در حق شیعیان بحرین بار دیگر سناریوی نخ نما و کلیشه ای دخالت ایران در بحرین را کلید زدندند. این رسانه ها به نقل از روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از تحلیل‌های اطلاعاتی اروپا و آمریکا مبنی بر نقش ایران در مسلح شدن گروه‌های معترض بحرینی خبر دادنند.

به گزارش این روزنامه که مورد استناد صدای آمریکا، رادیو فردا و بی‌بی‌سی فارسی قرار گرفته است، اسناد و مدارک و تحقیقات اطلاعاتی از وجود یک برنامه آموزشی و تعلیماتی برای آماده کردن شبه نظامیان برای استفاده از فنون پیشرفته بمب‌سازی و عملیات چریکی حکایت دارد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران پایه‌گذار و هماهنگ کننده آن است. از هنگام تظاهرات معترضان شیعه در بحرین، این کشور ایران را متهم به دخالت در امور داخلی خود و تحریک مخالفان دولت کرده است. دولت بحرین در ماههای اخیر بارها از بازداشت تروریست‌هایی وابسته به سپاه پاسداران و عوامل آن در منطقه خبر داده اما ایران تمام این موارد را رد کرده است.

در آخرین تحولات، رسانه‌های ایران از جمله پرس تی وی و برخی از خبرگزاری‌ها روز یکشنبه ۱۳ فروردین گزارش دادند که بحرین تابعیت شیخ عبدالله الدقاق، نماینده شیخ عیسی قاسم در ایران را لغو کرده است. دولت بحرین خرداد ماه گذشته، تابعیت شیخ عیسی قاسم، معروفترین روحانی شیعه در این کشور را نیز لغو کرده بود.

وزارت کشور بحرین با انتشار بیانیه‌ای شیخ عیسی قاسم را به استفاده از موقعیت خود برای «خدمت به منافع خارجی» و ترویج «فرقه گرایی و خشونت» متهم کرد. ایران بارها اتهام­ها در خصوص حمایت نظامی از معترضان بحرینی را رد کرده است و برخی از کشورهای منطقه و از جمله عربستان سعودی و دست نشاندگی رژیم آل خلیفه را عامل تشدید تنش ها در بحرین معرفی کرده است. همچنین تهران بارها رسانه های غربی، دولت­های اروپایی و آمریکا را به سکوت در برابر سرکوب و تبعیض در بحرین متهم کرده است. ایرانی بارها اعلان کرده اند که سرکوب و کشتار در بحرین با چراغ سبر غرب در حال پیگیری است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل