1195

موسم انتخابات؛ رویکرد بی‌بی‌سی فارسی؛ نظرات شما؟

6 سال قبل

هم رسانی

   نامزدهای نهایی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران

تا دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و شورا ها کمتر از بیست روز مانده و هر بخش از جامعه دیدگاه ها و نظرات خود را دارد. از طرفی رسانه های خارجی نیز هر کدام وابسته به منافع خود در جهت های مختلف حرکت می کنند. به نظر شما بی‌بی‌سی فارسی چه رویکردی دارد؟
تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی با سبقه ای که در جریانات انتخابات ریاست جمهوری 88 داشته و نقشی که در اغتشاشات پس از انتخابات 88 ایفا کرده و صد البته انگیزه ای که عامل تاسیس این شبکه بوده، اکنون در بحبوحه انتخابات دوازدهمین دوره ی ریاست جمهوری ایران اسلامی به صورت فعالانه پیگیر اهداف خود است. این رسانه عمدتا ادعای بی طرفی دارد اما به رغم این ادعا معمولا در راستای اهداف خود به صورت مستقیم یا غیر مستقیم گام بر می دارد.

به نظر شما در میان نامزدهای انتخاباتی کدام گزینه بیش از همه مورد هجمه ی انگلیس و بی‌بی‌سی فارسی قرار گرفته است؟

برخی کارشناسان و تحلیل گران سیاسی بر این باوراند که در میان نامزدهای انتخاباتی "محمدباقر قالیباف" و "سیدابراهیم رئیسی" بیش از دیگر کاندیداها محرک ستیز رسانه های غربی هستند؛ و بی‌بی‌سی فارسی نیز در مورد آیت الله رئیسی به دلیل سبقه ی فعالیتی و موضع استکبار ستیزانه ای که دارد بیش از همه تیترهای بحث برانگیز اتخاذ کرده. این موضوع با مراجعه به آرشیو بی‌بی‌سی فارسی قابل ردیابی و استناد است.

به نظر شما چرا بی‌بی‌سی فارسی که معمولا در راستای "انزجار مردم از حضور در صحنه های سیاسی" کار میکند، اکنون روی یکی دو نفر از کاندیداتورهای ریاست جمهوری حساسیت بیشتری پیدا کرده و واکنش های شدیدتری نسبت به آن ها نشان می دهد؟ 

شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق همین صفحه با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل