1235

عصبانیت بی‌بی‌سی از سخنان فرمانده هوا و فضا سپاه

6 سال قبل

هم رسانی

   عصبانیت بی‌بی‌سی از سخنان فرمانده هوا و فضا سپاه

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران به مناسبت چهارم خرداد ماه روز پایداری و مقاومت مردم دزفول به سخنرانی در این شهر پرداخت.
سردار حاجی‌زاده در این سخنرانی در بخشی از سخنان خود در خصوص توان موشکی جمهوری اسلامی بیان داشت: ما به عنوان نیروهای مسلح هیچگاه اجازه نمی‌دهیم حوادث دلخراشی مثل حمله ارتش رژیم بعث به ایران مجدد تکرار شود. ما توان دفاعی را قدم به قدم و پله به پله جلو می‌بریم باز همینجا اعلام می‌کنم که طی سال‌های اخیر سومین کارخانجات زیر زمینی تولید موشک در ایران توسط سپاه تاسیس شده است. وی گفت: ما در کنار صنایع دفاعی وزارت دفاع به توسعه توان موشکی ادامه خواهیم داد و ترس‌های تجار امریکایی برای ما هیچ ارزشی ندارد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران اضافه کرد: در آینده اولین موشک بالستیک زمین به زمین بعدی که ساخته شود به نام «دزفول» نامگذاری خواهد شد و ما سعی می‌کنیم موضع این شهر را از تجهیزات موشکی غنی کنیم.

سردار حاجی‌زاده همچنین با اشاره به موضوع خرید تجهیزات نظامی اخیر توسط عربستان از آمریکا خاطرنشان کرد: این موضوع به هیچ عنوان ما را ناراحت نمی‌کند و مطمئنیم در آینده همین تجهیزات علیه رژیم صهیونیستی به کار گرفته خواهد شد.

این سخنان با واکنش گسترده رسانه های ضد انقلاب روبرو شد تا جایی که رسانه هایی همچون بی‌بی‌سی فارسی سعی کردند با بزرگ نمایی این سخنان آن ها را عامل جنگ افروزی احتمالی آمریکایی ها و تحریم های جدید ایران مطرح کند. بی‌بی‌سی در گزارش های خود سعی کرد این سخنان را بر خلاف منافع مردم ایران عنوان کند. این سیاست بی‌بی‌سی برای ایجاد تقابل بین نهاد انقلابی و مردم ایران جز سیاست های قدیمی بی‌بی‌سی بوده است. اما چه خوب بود بی‌بی‌سی به این مساله پاسخ می داد که اگر نبود بازدارندگی که نهادیی مثل سپاه برای ایران و مردم آن ایجاد کرده اند چیز دیگری مانع جنگ و تجاوز احتمالی آمریکایی ها می شد؟
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل