1256

نارضایتی بی‌بی‌سی از بصیرت بخشی رهبری

5 سال قبل

هم رسانی

   رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی با واکنش به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، تلاش کرد تا سخنان ایشان را تنها مقابله ای سیاسی با دولت نشان دهد.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در یکی از گزارش‌هایی که به تازگی بر روی وب سایت خود منتشر کرده است، با پرداختن به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب، در واکنش خود تلاش کرده است تا سطح سخنان بصیرت بخش ایشان را تا حد مقابله ای سیاسی با دولت فعلی کشورمان پایین بیاورد.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش که با تیتر «جانبداری رهبر ایران از رقبای دولت» منتشر کرده است، می‌نویسد: «آیت‌الله خامنه‌ای دیروز علاوه بر صحبت دربارهٔ حمله داعش در تهران، دولت حسن روحانی را بر سر مسائلی دیگر سرزنش کرد. رهبر ایران ترجیح داد در این سخنرانی در مورد دو نکته مورد اختلاف بین دولت و رقبایش، طرف جناح مقابل دولت را بگیرد.»

اما رهبر معظم انقلاب در دیدار سالیانه خود با جمعی از دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی که به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود، به دور از طرح نام هیچ جریان سیاسی، حتی دولت، به بیان واقعیت‌ها و بصیرت بخشی پرداختند که لازمه نقش رهبری در یک سرزمین است.

این که هر گونه واقعیت گویی رهبری در تقابل با دولت نشان داده شود، نه تنها راستی سخنان ایشان را رد نمی‌کند، بلکه بیش از پیش نشان دهنده تفاوت عملکرد و دیدگاه‌هاست که باید از سوی مسئولین اصلاح شود اما این که بی‌بی‌سی تلاش می‌کند تا مدام بر این موضوع تأکید کند با این هدف است که ضمن ایجاد دو دستگی و القای وجود اختلاف در سطح بالای نظام جمهوری اسلامی ایران، نقش رهبری و هدایت کننده ایشان در قبال ملت ایران را نادیده گرفته و جایگاه رهبری را در سطح منازعات سیاسی و جناحی و حزبی به پایین بیاورد تا شاید از این طریق و با اثرگذاری بر ذهن مخاطبینش بتواند آثار بیانات هشداردهنده و بیدارکننده رهبر معظم انقلاب اسلامی را کم کند.

رهبری ایران اسلامی در بخش پایانی این دیدار، با تأکید بر دو نکته مبارزه با فساد و خودداری از غرب زدگی، فرمودند: «دو نکتهٔ آخر هم عرض بکنم. [نکتهٔ اوّل] راجع به فساد؛ در صحبت‌های دوستان هم بود، بیرون هم شنفتم که میگویند. ببینید؛ نگاه من، دید من، این است که فساد در کشور سیستمی نشده. هر کس می‌گوید سیستمی است بیخود می‌گوید. فساد سیستمی یک چیز دیگر است. فساد سیستمی در زمان حکومت طاغوت بود؛ سیستم به طور طبیعی فسادآور و فسادپرور بود، یعنی باید آدم می‌گشت تا آدم سالم در آن پیدا می‌کرد؛ امروز این‌جوری نیست؛ البتّه فساد هست، فسادهای بدی هم هست، [امّا] موردی است و باید برخورد بشود. حالا اینکه شما میگویید بایستی شفّاف باشد، شفّاف‌سازی [بشود] که من یادداشت کردم، نکتهٔ بسیار درست و خوبی است، این به جای خود محفوظ، منتها این‌جور نیست که فساد، سیستمی باشد؛ فساد موردی است و این فسادهای موردی را می‌شود علاج کرد.

 نکتهٔ دوّم؛ اینکه کسانی بخواهند کشور را غرق کنند در فرهنگ غربی و گرایش به فرهنگی غربی را روزبه‌روز در کشور توسعه بدهند، این واقعیّتی است؛ بله، وجود دارد. بعضی‌ها به‌خاطر اعتقاد و ایمان به فرهنگ غربی، بعضی هم از روی ضعف نفس و سست‌عنصری و عدم توجّه و مانند این‌ها، می‌کشانند کشور را به سمت فرهنگ غربی؛ این هست، امّا اینکه این‌ها بتوانند انقلاب را از خطّ خود منحرف کنند و کشور را در فرهنگ غربی غرق کنند، بدانید که قطعاً چنین چیزی اتّفاق نخواهد افتاد. این نسلی که بحمدالله امروز تربیت شده و گسترده هم هست، این نسل علاقه‌مند به انقلاب و علاقه‌مند به اسلام و پای کار، نخواهد گذاشت چنین چیزی اتّفاق بیفتد و هر روزی هم که بگذرد، مسلّماً گسترش این نسل و عمق این نسل بیشتر خواهد شد؛ همچنان‌که امروز حرف‌هایی که شما اینجا زدید، خیلی عمیق‌تر و قوی‌تر بود از حرف‌هایی که مثلاً فرض کنید پنج سال پیش دانشجوهای قبل از شما اینجا می‌زدند.»

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل