1266

دلسوزی برای رهبری از جنس بی‌بی‌سی!

5 سال قبل

هم رسانی

   نوبخت، سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی با انتشار گزارشی، در واکنش به بخشی از سخان رهبری ایران در دیدار با دانشجویان، خود را به نوعی دلسوز برداشت‌ها از این سخن ایشان نشان داده است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در پی اظهارات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با دانشجویان، با انتشار گزارشی تلاش کرده تا با بهره برداری جهت دار از اظهارات یکی از شخصیت‌های سیاسی داخل کشور، خود را نگران برداشت‌های ممکن از بخشی از سخنان ایشان نشان دهد.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش به نقل از این شخصیت داخلی و با این تیتر که «سوء استفاده سیاسی از "آتش به اختیار" ظلم به رهبری است»، می‌نویسد: «محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت ایران سواستفاده سیاسی از اصلاح "آتش به اختیار" را ظلم به رهبر جمهوری اسلامی خوانده است.

این اصطلاح به اظهارات هفته پیش آیت‌الله علی خامنه‌ای اشاره دارد که در دیدار با دانشجویان، آن‌ها را افسران جنگ نرمی توصیف کرد که باید مستقل و "آتش به اختیار" باشند.

به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا) آقای نوبخت امروز، سه‌شنبه ۲۳ خرداد (۱۳ ژوئن) در نشست هفتگی خود به خبرنگاران گفته است: "آتش به اختیار را ضمن اینکه ایشان (آیت‌الله خامنه‌ای) توضیحات لازم دادند باید منوط به این کنیم که هر فردی مسئولیت دارد که نسبت به ارتقای سطح فرهنگ جامعه تلاش کند."

سخنگوی دولت همچنین گفته است: "سوء استفاده نه تنها در این مورد صورت گرفته بلکه از دیگر بیانات ایشان از سوی برخی از جریان‌ها برای بیرون راندن رقیب از میدان هم سوءاستفاده شده که تازه هم نیست."»

رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با جمعی از دانشجویان کشورمان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی که هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود، به مسائل مهم فرهنگی حال حاضر کشور اشاره داشته و با تأکید بر این که دانشجویان باید به دنبال مسائل مهم گام بردارند و حتی در صورت بی توجهی دستگاه‌های مرکزی مختلف، در فضای دانشگاه فرهنگ انقلابی را ترویج کنند، فرمودند: «از وظایف تشکل‌های دانشجویی، تلاش همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه است. همهٔ هسته‌های فکری و فرهنگی و عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند. گاهی اوقات احساس می‌شود دستگاه‌های مرکزی دچار اختلال‌اند و تعطیل‌اند؛ اینکه در وضعیتی که این‌همه مسائل مهم فرهنگی در کشور داریم، فلان آهنگ قبل افطار پخش بشود یا نشود، این می‌شود مسئلهٔ اصلی، نامه‌نگاری می‌کنند؛ پیداست این دستگاه اختلال پیدا کرده، مسئلهٔ اصلی را تشخیص نمی‌دهند.»

این فرموده رهبری در کنار سخنان دیگر ایشان در این نشست کاملاً قابل درک و تفسیر است و در نتیجه نگرانی برای آینده و تفسیر سیاسی و حزبی از آن کاملاً بی دلیل و غیر قابل باور است؛ زیرا هیچ گاه ایشان فرصت این گونه بهره برداری‌های غیر واقعی از سخنانشان را به هیچ گروهی نداده‌اند.

ایشان در ادامه به یکی از این مسائل مهم فرهنگی اشاره داشته و فرمودند: «مسئلهٔ استقلال خیلی مهم است؛ مسئلهٔ سند ۲۰۳۰ از این قبیل است. حالا بعضی می‌آیند می‌گویند ما تحفظ دادیم یا گفتیم فلان چیزش را قبول نداریم؛ نه، بحث سر این نیست؛ فرض کنیم در این سند چیز واضح مخالف اسلام وجود نداشته باشد، که حالا وجود دارد؛ من حرفم این است که نظام آموزشی نباید بیرون کشور نوشته شود. اینجا ایران است، اینجا جمهوری اسلامی است. نظام آموزشی ما را چهار نفر بنشینند در یونسکو بنویسند! چرا؟»

لازمه آتش به اختیار بودن بصیرت داشتن است، آن هم در حوزه فرهنگی و دانشجویی که مورد تأکید رهبری است تا راه‌های نفوذ غرب و فرهنگی غربی و ضد اسلامی و ضد انقلابی در مراکز فرهنگی اصلی کشور که یکی از آن‌ها دانشگاه‌هاست، به حداقل رسیده و حتی کاملاً مسدود شود و این دلیل اصلی نگرانی رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی از این وضعیت است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل