اخیرا تلویزیون بیبیسی فارسی گزارشی در خصوص گردهمایی مجاهدین خلق در فرانسه روی آنتن برده است. یک گردهمایی توسط تنی چند از سران مجاهدین خلق و برخی مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران، که توسط گوینده تلویزیون بیبیسی "گردهمایی بزرگ" لقب گرفته است. شما در این خصوص چه فکر می کنید؟
در فرانسه و هم زمان با سفر محمد جواد ظریف به این کشور، دولت فرانسه اقدام به ارائه مجوز جهت برگزاری گردهمایی سازمان مجاهدین خلق کرده است. یک گردهمایی با حضور شماری از شناخته شده ترین چهرههای نزدیک به رییس جمهوری آمریکا و یک شاهزاده سعودی که مدتها ریاست سازمان اطلاعات عربستان را برعهده داشته. در واکنش به این وقایع وزیر امور خارجه ایران به شدت از دولت فرانسه انتقاد و از فعالیت این گروه به عنوان " یک نقطه ابهام در روابط" میان ایران و فرانسه یاد کرد. هرچند دولت فرانسه داشتن هرگونه ارتباطی با این گروهک را رد کرده است.
نظر شما در خصوص پوشش خبری مربوط به گردهمایی "مجاهدین خلق" توسط بیبیسی فارسی چیست؟ مهم ترین جنبه ی انتشار اخبار مربوط به این سازمان توسط رسانه دولتی انلگیس را چه می دانید؟
شاید به جرات بتوان تاریک ترین نقطه ی فعالیتی و عملیاتی سازمان مجاهدین خلق را در همکاری با "صدام و ارتش عراق" جستجو کرد؛ جایی که این سازمان با تشکیل بازوی نظامی به نام "ارتش آزادی بخش ملی ایران" در بیش از یکصد عملیات نظامی رو به روی مردم ایران ایستاد و اسلحه کشید و با ارتش بعث همکاری نمود. کماکان حافظه تاریخی مردم این گروهک را بیشتر با جنایاتب مانند انجام عملیات تروریستی در کشور به خاطر می آورد.
به نظر شما با انتشار اخبار مربوط به این سازمان چه اهدافی دنبال و تامین می شود؟ آیا این رفتار بیبیسی فارسی را بی طرفانه می دانید؟
حتی این سازمان تا سال 2012 در لیست گروه های تروریستی آمریکا نیز قرار داشت؛ هرچند در پی مسائل سیاسی و تیرگی روابط میان ایران و آمریکا، نام این سازمان از این لیست حذف شد؛ اما سابقه ی فعالیت های سازمان مجاهدین خلق قابل انکار نیست. از جمله مهم ترین حوادثی که در تاریخ ایران به دست این سازمان رقم خورده ترور شخصیت هایی همچون "رجایی، باهنر، بهشتی و البته برخی از قضات شهرهای تبریز، کرمان، شیراز، یزد و باختران" بوده است. هم چنین مفاسد اخلاقی پر دامنه ی این سازمان در قرارگاه اشرف مانند هتک حرمت به زنان و اجبار در "طلاق تشکیلاتی" بخش های از ناهنجاری هایی است که این سازمان از آن ابایی نداشته. از دیگر قوانین حاکم بر این سازمان " مرگ حتمی با اشد مجازات" در صورت تصمیم به خروج از تشکیلات مجاهدین خلق است که برخی تصاویر لو رفته از اردوگاه اشرف در عراق گوشه هایی از این جنایات را نشان می دهد.
به نظر شما آیا تعریف و تمجیدهای گزارشگر بیبیسی فارسی نوعی حمایت از این سازمان به حساب می آید؟ به طور کلی چقدر با ارائه گزارش هایی در مورد فعالیت های یک گروه جنایت کار در این سطح بدون یادآوری سابقه ی کاری اش موافقید؟
شما می توانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق همین صفحه با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده نظرات