1320

بازتاب یک ادعای برای تخریب دستگاه قضایی

5 سال قبل

هم رسانی

   واعظی، وزیر ارتباطات ایران

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی با استفاده از بازتاب ادعای یکی از مسئولین علیه معاون دادستان کل کشور، در جهت تخریب دستگاه قضایی کشورمان تلاش کرده است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی که به تازگی بر روی وب سایت خود منتشر کرده است، با پرداختن به ادعای یکی از مسئولین دولتی کشورمان علیه معاون دادستان کل کشورمان، تلاش کرده است تا به این شکل و با این بهانه، تخریب‌های همیشگی خود علیه قوه قضائیه را دنبال نماید.

بی‌بی‌سی فارسی در گزارش خود با استفاده از تیتر «وزیر ارتباطات ایران: نظر معاون دادستان به بستن همه چیز است»، این گونه نوشته است: «عبدالصمد خرم‌آبادی، معاون دادستان ایران و از مقام‌های ارشد فیلترینگ، از وزارت ارتباطات انتقاد کرده و گفته است که این وزارتخانه "برای بیگانگان در فضای مجازی اتوبان‌کشی" می‌کند. وزیر ارتباطات گفته آقای خرم‌آبادی "نظر شخصی" خودش را بیان کرده است.

آقای واعظی گفته نظر آقای خرم‌آبادی به بستن همه چیز است.

آقای خرم‌آبادی گفته است که تاکنون دستور قضایی فیلتر هشت هزار کانال تلگرامی به وزارت ارتباطات داده شده، اما این کانال‌ها فیلتر نشده‌اند.

معاون دادستان ایران می‌گوید: "دستور انسداد برخی از این کانال‌ها بیش از ۴۰ مرتبه برای وزارت ارتباطات ارسال شده است."»

بی‌بی‌ُسی در ادامه می‌آورد: «محمود واعظی، وزیر ارتباطات ایران، صحبت‌های آقای خرم‌آبادی را رد کرده و گفته است هشت هزار کانال تلگرامی مجرمانه وجود ندارد و مجرمانه بودن این کانال‌ها "نظر شخصی" آقای خرم‌آبادی است.

به گزارش ایرنا آقای واعظی گفته است: "ایشان تخصص این مسائل را ندارند اما همواره مصاحبه کرده و اعلام نظر می‌کنند و نظرشان بسته شدن همه چیز است."

به گزارش ایسنا محمدجواد آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت زیرساخت هم در پاسخ به اتهام آقای خرم‌آبادی گفته است که "اتوبان و شاهراه ارتباطات کشور برای نفوذ کشیده نشده، برای رفاه زندگی مردم و توسعه شبکه ملی اطلاعات کشور کشیده شده" است.»

این در شرایطی است که واکنش وزیر ارتباطات کشورمان به این موضوع، یک ابراز عقیده شخصی و بسیار سطحی است که باعث شده است این گونه رسانه‌های غربی به تکاپو افتاده و از آب گِل آلود برای خود و به سود اهدافشان ماهی بگیرند.

فضای مجازی فرصت و تهدید همزمان را به دنبال دارد که در صورت بی توجهی به هر کدام نتایج غیر قابل جبرانی را تجربه خواهیم کرد و به همین دلیل، به همان اندازه که فرصت‌های این فضا نیاز به توجه و گسترش دارد، باید به تهدیدهای آن نیز پرداخت و ان ها را به حداقل رساند و در این بین جلوگیری از فعالیت افراد و صفحه‌هایی که به ترویج فساد، بی قانونی و بی اخلاقی می‌پردازند، بسیار حائز اهمیت است که در کشورمان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در قوه قضائیه یکی از مراجع رسیدگی به این امور است.

تصمیمات این کارگروه و احکام قضائی مربوط به این فعالیت‌های غیر قانونی در فضای مجازی در سلسله مراتب مربوطه به وزارت ارتباطات ابلاغ می‌شود تا این وزارت خانه حکم را اجرایی کرده و مانع ادامه این فعالیت‌ها شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری، دادستان کل کشور در واکنش به این اظهارات وزیر ارتباطات، می‌گوید: "آنچه از ناحیه معاون قضایی دادستان کل در امور فضای مجازی در خصوص بستن و فیلتر کردن سایت‌ها، شبکه‌ها یا کانال‌های فضای مجازی اعلام می‌شود یا با دستور قضایی است که از سوی ایشان به وزارت ارتباطات اعلام می‌شود یا با دستور و تصویب کارگروه است که هر دو باید انجام شود. جلسات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هر دو یا سه هفته یکبار به صورت حضوری و یا حسب مورد و برنامه ریزی صورت گرفته به صورت آنلاین برگزار و تصمیمات مربوطه و نظرات همه اعضا در این جلسات اخذ می‌شود. وزیر محترم ارتباطات اعلام کرده است معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی نظرات شخصی خود را اعلام می‌کند که قطعاً چنین نیست و حتی یک مورد هم نمی‌توانند ارائه دهند که دستور شخصی آقای خرم آبادی بوده است."

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل