1323

نارضایتی بی‌بی‌سی از محاکمه فریدون

5 سال قبل

هم رسانی

   حسین فریدون، متهم فساد اداری و اقتصادی

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در پی بازداشت حسین فریدون، برادر رئیس جمهور کشورمان، با انتشار گزارشی به نوعی نارضایتی خود از این اقدام را ابراز کرده است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی به بازداشت حسین فریدون، برادر حسن روحانیف رئیس جمهور کشورمان واکنش نشان داده و تلاش کرده است تا با سیاسی جلوه دادن این بازداشت، نارضایتی خود از این اقدام دستگاه قضائی کشورمان را ابراز نماید.

بی‌بی‌سی فارسی در گزارش خود با اعلام این خبر که «حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور ایران 'به زندان منتقل شد'»، نوشته است: «غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران خبر داده که حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهوری ایران به زندان منتقل شده است.

آقای محسنی اژه‌ای امروز در کنفرانس خبری گفته است: "دیروز برای ایشان قرار تأمین صادر شد و چون تأمین نشده، به زندان منتقل شده است. یعنی این قرار بازداشت موقت نیست و قرار تأمین وثیقه است و هرگاه قرار تأمین شود، او از زندان آزاد می‌شود."

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سؤال خبرنگاران گفته که از مبلغ وثیقه اطلاع ندارد و پرونده آقای فریدون در حال رسیدگی است.

به گفته آقای محسنی‌اژه‌ای در پرونده برادر رئیس‌جمهور، افراد دیگری نیز "مورد تحقیق" قرار گرفته‌اند که بعضی از آنان "بازداشت" هستند.

حسین فریدون، دستیار ویژه حسن روحانی، تابستان سال گذشته در ماجرای جنجال فیش‌های حقوقی، به دخالت در تعیین رئیس بانک رفاه کارگران متهم شده بود. اتهامی که به شدت آن را تکذیب کرد.»

این شبکه سلطنتی انگلیسی در ادامه نیز با هدف گفته شده و به جهت سیاسی جلوه دادن این اقدام دستگاه قضائی‌ای، می‌آورد: «آقای فریدون از ابتدای دوره اول ریاست‌جمهوری حسن روحانی، دستیار ویژه او بوده و در مذاکرات هسته‌ای هم حضور فعال داشته است. منتقدان مذاکرات هسته‌ای از این موضوع انتقاد می‌کردند.

در آستانه انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری ایران، منتقدان دولت با شدت بیشتری خواستار محاکمه حسین فریدون به اتهام فساد مالی شدند.

ابراهیم رئیسی، رقیب اصلی حسن روحانی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، در یکی از مناظره‌های زنده تلویزیونی، حسن روحانی را متهم کرد که مانع رسیدگی به جرائم "نزدیک‌ترین" افرادش شده است.

آقای رئیسی گفته بود معاون اول قوه قضاییه و دادستان کل کشور با اسناد و مدارک کافی به دفتر رئیس‌جمهور رفته‌اند اما حسن روحانی گفته موضوع فعلاً نباید پیگیری شود.»

بی‌بی‌سی در تحلیلی از "جمشید برزگر"، عنصر ضد ایرانی خود، عنوان می‌کند: «بازداشت حسین فریدون، نقطه عطفی در مناسبات به شدت تیره و تار حسن روحانی با جناح رقیب است که کنترل نهادهای قدرتمندی مانند قوه قضاییه و سپاه پاسداران را در اختیار دارد.

از همان زمان که آقای روحانی برادر خود را به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهوری منصوب کرد، بخشی از حملات اصولگرایان منتقد حسن روحانی متوجه حسین فریدون و مناسبات مالی و اقتصادی او شد.

بازداشت برادر رئیس جمهوری ایران، در آستانه مراسم تنفیذ و تحلیف و تشکیل دولت جدید، می‌تواند تاثیری جدی بر رویدادهای پیش رو بگذارد، به ویژه آنکه این اقدام در پی تقابل آشکار حسن روحانی با رهبر جمهوری اسلامی در دو ماه گذشته صورت گرفته است.»

اما برای یافتن پاسخ این نوع واکنش شبکه سلطنتی انگلیس به موضوع مقابله با یک مفسد اقتصادی و اداری در کشورمان، باید به آثار فساد در سیستم اداری و اقتصادی پرداخت؛ آثار زیان باری که ریشه‌های نظام جمهوری اسلامی را هدف گرفته و به دنبال آسیب رساندن به آن است.

حضور یک مفسد در شاخه‌های بالایی یک دولت، می‌تواند به قدری مخرب باشد که سال‌ها فعالیت و تلاش مثبت را هم از بین ببرد و با ایجاد فاصله میان ملت و دولت و با ایجاد بدبینی در قلب و ذهن مردم نسبت به نظام، مسیر دستیابی غرب به اهداف ضد ایرانی‌اش را هموار نماید و این همان چیزی است که غرب آر آن استقبال می‌کند.

رهبر معظم انقلاب در همین رابطه می‌فرمایند: «از جمله مهم‌ترین کارها، مبارزه با فساد است. مبارزه با فساد، یک جنبه اخلاقی محض نیست؛ اداره کشور متوقف به مبارزه با فساد است. بنده دو سه سال پیش که آن نامه را درباره مبارزه با فساد به مسئولان کشور نوشتم، به دنبال یک کار طولانی و یک بررسی و مطالعه وسیع و همه جانبه بود. از هر طرف می‌رویم، می‌بینیم اگر با فساد مبارزه نشود، همه کارها لنگ خواهد ماند.

این همه کار خوب دارد در کشور انجام می‌گیرد - کارهایی که انجام گرفته، کم نیست - اما وجود فساد، بعضی از آن‌ها را خنثی می‌کند. استخری را در نظر بگیرید که از چند چاه عمیق با لوله‌های چند اینچی مرتب در آن آب ریخته می‌شود، اما استخر پُر نمی‌شود. وقتی نگاه می‌کنید، می‌بینید بدنه استخر ترک خورده و ته آن سوراخ است؛ هرچه از این طرف آب می‌ریزید، از آن طرف بیرون می‌رود؛ به کانال‌هایی که شما در نظر گرفته‌اید آبیاری کنید، اصلاً آب نمی‌رسد. فساد در جامعه، این‌طوری است.»

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل