1417

اعترافی در حد حرف!

5 سال قبل

هم رسانی

   مردم بی دفاع مسلمان میانمار

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی پس از ماه‌ها سکوت، به نسل کشی مسلمانان در میانمار اعتراف کرده است؛ هر چند این اعتراف فقط در حد حرف است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی که ماه‌ها چشم و گوش خود را بر روی نسل کشی مسلمانان در میانمار بسته بود و حتی با گزارش‌هایی این واقعیت‌ها را وارونه جلوه داده و کتمان می‌کرد، این بار در گزارشی، از اعتراف به این نسل کشی توسط سازمان ملل متحد خبر داده است؛ چرند این اعتراف نیز تنها در حد یک حرف باقی مانده است.

بی‌بی‌سی فارسی در این باره در گزارشی با تیتر «سازمان ملل: خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا تمام نشانه‌های پاکسازی قومی را دارد»، می‌نویسد: «زید رعد الحسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، گفته است که عملیات امنیتی علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار (برمه) "نمونه کلاسیک پاکسازی قومی" است.

آقای حسین از دولت میانمار خواست هر چه سریع‌تر "عملیات خشونت‌آمیز نظامی دجاری" علیه اقلیت مسلمانان روهینگیا را متوقف کند.

همزمان دالایی لاما، رهبر بودایی‌های تبت درخصوص فرار آوارگان روهینگیایی از میانمار، در جمع خبرنگاران گفته است که اگر بودا بود، به آن‌ها کمک می‌کرد. میانمار دارای اکثریت بودایی است. پیش‌تر دالایی لاما، از آنگ سان سوچی، برنده جایزه صلح سازمان ملل که در عمل رهبر میانمار است، خئاسته بود تا برای توقف خشونت‌ها علیه اقلیت روهینگیا، اقدامات بیشتر انجام دهد.

درخواست سازمان ملل در حالی مطرح شده است که دولت میانمار آتش‌بس یکجانبه "ارتش آزادی‌بخش روهینگیای آراکان" را رد کرده است.

شورشیان مسلمان که تحت عنوان "ارتش آزادی‌بخش روهینگیای آراکان" با دولت میانمار می‌جنگند در شبکه توییتر اعلام کرده بودند که با هدف اجازه دادن به فعالیت‌های انسان‌دوستانه به مردم در مناطق جنگ‌زده از روز یکشنبه (۱۰ سپتامبر) عملیات خود را به مدت یک ماه متوقف می‌کنند.»

همانطور که می‌بینید نکته جالب اینجاست که با وجود اعتراف و اذعان سازمان ملل متحد به نسل کشی مسلمانان در میانمیار، بی‌بی‌سی بازهم تلاش می‌کند تا با بیان موضوعاتی مانند مقابله با شورشیان در این کشور، واقعیت را از مسیر حقیقی خود منحرف کند.

اما از این گذشته، آیا تنها با یک بیان معمولی می‌توان واقعیت‌های تلخ را شیرین کرد؟!

چطور غرب با تأیید سازمان ملل و با بهانه‌هایی مختلف به افغانستان، عراق و سوریه لشگرکشی می‌کنند و در مقابل قتل هام چندین هزار مسلمان زن و مرد و پیر و کودک، تنها یک جمله کفایت می‌کند؛ آن هم جمله ای که پس از مدت‌ها تأخیر بیان می‌شود؟!

روستاهای منطقه روهینگیا در میانمار توسط ارتش این کشور یکی پس از دیگری با خاک یکسان شده و در آتش ظلم می‌سوزند و همراه آن‌ها ساکنانشان نیز زنده زنده آتش را تجربه می‌کنند و قتل عام می‌شوند.

در بسیاری از این مناطق گورهای دسته جمعی شناسایی شده با همه محدودیت‌های دسترسی که ارتش میانمار ایجاد کرده است، نشان از عمق فاجعه ای انسانی و مرگ بشریت در این کشور و جهان را برملا می‌کند.

بر اساس آمارهای اولیه که پایگاه‌های خبری محلی کشور میانمار منتشر کرده‌اند، تنها در حملات ارتشیان به مسلمانان روهینگیا، تنها در عرض چند روز بیش از سه هزار و پانصد نفر جانشان را از دست داده‌اند و در کمتر از دو روز، بیش از پنجاه هزار مسلمان آواره شده‌اند.

آیا زمان حرکتی عملی در مقابله با این نسل کشی نرسیده است؟!

آیا سازمان ملل متحد نباید به معنای واقعی برای بشریت دلبسوزاند؟!

آیا مدعیان همیشگی حقوق بشر، اکنون این قتل عام را نقض انسانیت نمی‌دانند؟!

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل