1418

بهانه‌ای دیگر برای دفاع از چند خائن!

5 سال قبل

هم رسانی

   راحله راحمی‌پور، فردی که بی‌بی‌سی بازداشتش را به اعدام منافقین در سال 1368 مرتبط می داند

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی بار دیگر به بهانه و ادعای بازداشت یک مجرم در کشورمان، به دفاع از اعدام منافقین در دهه شصت پرداخته است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی که اخیراً بر روی وب‌سایت خود منتشر کرده است، بار دیگر تلاش کرده تا با بهانه بازتاب ادعایی مبنی بر بازداشت یک مجرم در کشورمان، این بازداشت را به موضوع اعدام منافقین در دهه شصت مرتبط نشان داده و از این طریق دفاعیات خود را از این خائنین ادامه دهد.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش با این تیتر که «شاکی پرونده اعدام‌های دهه شصت ایران در خانه‌اش بازداشت شد»، این گونه می‌نویسد: «راحله راحمی‌پور٬ از شاکیان پرونده اعدام‌های دهه شصت ایران٬ در خانه‌اش بازداشت شده است. او از بازماندگانی است که برای یافتن برادر و برادرزاده "مفقودشده" خود از حکومت ایران توضیح خواسته است.

یک منبع مطلع به بی‌بی‌سی گفت که شب گذشته٬ یکشنبه نوزدهم شهریور٬ یک زن و دو مرد که خود را ماموران عملیات وزارت اطلاعات معرفی کردند٬ خانم راحمی‌پور فعال حقوق بشر را پس از تفتیش خانه با خود برده‌اند.

ماموران برای گشتن خانه از شعبه شش دادسرای اوین حکم قضایی داشتند و به همراه خانم راحمی‌پور وسایل٬ مدارک و اسناد از جمله کامپیوتر و دو تلفن همراه را بردند.

خانم راحمی‌پور سال‌هاست که برای یافتن حسین راحمی‌پور٬ برادر دندانپزشک خود و گلرو راحمی‌پور٬ نوزاد چند روزه برادرش٬ کمپین می‌کند.

شمار زیادی از بازماندگان اعدام‌شدگان دهه شصت خواستار اطلاع از سرنوشت٬ و احتمالاً محل دفن جسد آنان هستند. دولت ایران اخیراً در اقدامی که کم‌تر سابقه داشته٬ درباره این دو فرد مفقود شده به سازمان ملل توضیح داده است.

منبع مطلع نزدیک به خانواده راحله راحمی‌پور می‌گوید با وجود حکم قضایی تفتیش٬ دلیل بازداشت شبانه او اعلام نشده است. »

 

اما حتی اگر از این واقعیت عبور کنیم که هیچ بهانه‌ای برای نقض قوانین یک سرزمین قابل توجیه و پذیرفته شدنی نیست، باید باز هم این سؤال را از عوامل بی‌بی‌سی مطرح کرد که آیا اعدام خائنینی که دست به اعمال تروریستی علیه یک ملت می‌زنند، ناعادلانه است؟!

خود سازمان مجاهدین خلق که رسماً و با تکرار آماری را منتشر کرده و از آن به عنوان افتخارات خود یاد کرده است که همین آمار به تنهایی واقعیت را نشان می‌دهد.

بر اساس آمار منتشر شده توسط خود این تروریست‌ها، در طول هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه کشورمان، این سازمان به تنهایی بیش از 99 عملیات را علیه ایران اسلامی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی اجرا کرده‌اند که این عملیات‌ها، بیش از 9300 شهید و هزاران مجروح را برای ملت ایران به همراه داشته است.

بگذریم از خنجرهایی که از پشت توسط این خائنین بر قلب مردم ایران فرو رفته است و تعداد زیاد مردم بی گناهی که به ظلم و بی دلیل توسط این جنایت کاران در نقاط مخالف کشور ترور شده‌اند.

اما در جریان اعدام تعدادی از عناصر منافقین در کشورمان در سال قابل توجه است که در چنین شرایطی و با این سابقهٔ وحشتناک که حتی 1368 نیز باید به این نکته توجه داشت که حتی با وجود این همه ظلم و جنایت که باعث می‌شود بتوانیم "منافقین" (مجاهدین خلق) را در ردهٔ گروه‌هایی تروریستی مانند داعش قرار دهیم، باز هم نظام جمهوری اسلامی در ابتدا با رأفت اسلامی با آن‌ها برخورد کرده و با صدور حکم زندان برای افراد بازداشتی، به بازگشت آن‌ها از مسیر اشتباه دلخوش کرده بود که در نهایت پس از اجرای عملیات نظامی "فروغ جاویدان" از سوی این تروریست‌ها در همکاری با رژیم بعث عراق در سال 1367 که در مقابل آن رزمندگان کشورمان با عملیات "مرضاد" شکستی سنگین را به آن‌ها وارد آوردند، با توجه به شواهدی مانند اظهارات مسعود رجوی، سرکردهٔ منافقین، مشخص شد که عده‌ای از زندانیان وابسته به این سازمان به نوعی با آن‌ها در ارتباط بوده و منتظر بوده که پس از تصرف زندان به دست اعضای مجاهدین خلق و رهایی با آن‌ها در مسیر براندازی نظام جمهوری اسلامی همراه گردند.

در پی افشای این حقیقت بود که بار دیگر پروندهٔ اعضای منافقین حاضر در زندان‌های کشورمان مورد بررسی دقیق‌تر قرار گرفت و افرادی که باز هم به خیانت‌هایشان ادامه داده و در این عملیات هم دست تروریست‌ها شده بودند بر اساس حکم خداوند به دار مجازات آویخته شدند.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل