1424

وقتی بی‌بی‌سی "آنگ سان سوچی" را طرفدار حقوق بشر معرفی می کند

5 سال قبل

هم رسانی

   وقتی بی‌بی‌سی "آنگ سان سوچی" را طرفدار حقوق بشر معرفی می کند

آنگ سان سوچی" رهبر دولت میانمار سه شنبه در جریان یک سخنرانی عمومی برای نخستین بار نسبت به خشونت های هفته های اخیر علیه اقلیت قومی مسلمان میانماری در استان راخین این کشور واکنش نشان داد.
سوچی بدون محکوم کردن اقدامات ارتش میانمار در استان راخین و حتی بدون اشاره به نقش نظامیان میانماری در فجایع هفته های اخیر در استان راخین با محکوم کردن نقض حقوق بشر در استان راخین وعده مجازات قانون شکنان و ناقضان حقوق بشر را داد.

او گفت: به نیروهای امنیتی میانماری دستور داده شده تا به شدت به دستور‌العمل عملیات امنیتی پایبند بوده و از رساندن آسیب های جانبی به غیر نظامیان پرهیز کنند. او همزمان از جامعه جهانی انتقاد کرد که چشم بر تحولات مثبت در این کشور بسته از جمله به گفته او مسلمانانی که در منطقه خشونت امیز میانمار زندگی می کنند به خدمات بهداشتی و رادیویی دسترسی دارند.

سوچی همچنین گفت که دولت میانمار مایل است با کسانی که از منطقه گریخته و آواره شده‌اند صحبت کرده و از نزدیک در جریان دلایل هراس و تصمیم آنان به فرار از محل سکونتشان قرار گیرد.

در این بین شبکه بی‌بی‌سی فارسی که در روزها گذشته تلاش کرده بود جنایت دولت و ارتش میانمار را نادیده بگیرد و این جنایت ها را صرفا به یک سری بودایی محدود میکرد پس از واکنش سوچی به این خشونت ها جدیدی را در پیش گرفته تا او را به عنوان یک ناجی و مدافع حقوق بشر معرفی کند. 

از انجایی که بیش از آنکه خانم سوچی رهبر میانمار باشد نیروی غرب در این کشور و پیاده کننده سیاست ها و دستورات غربی ها می باشد به همین جهت شبکه بی‌بی‌سی در راستای سیاست های غرب نه تنها نقش وی را در این جنایت ها کم رنگ کرده بلکه او را به عنوان یک کنجی و مدافع حقوق آسیب دیدگان معرفی می کند.
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل