1453

واکنش ناقص بی‌بی‌سی به اعلام برنده صلح نوبل

5 سال قبل

هم رسانی

   انتخاب کارزار مقابله با تسلیحات اتمی به عنوان برنده جایزه صلح نوبل سال 2017

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی پس از اعلام برنده جایزه صلح نوبل در سال 2017 میلادی، با انتشار گزارشی به طور ناقص به این موضوع واکنش نشان داد.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

با اعلام نام برنده جایزه صلح نوبل در سال 2017 میلادی و طرح عنوان یک کارزار و کمپین بین‌المللی برای مبارزه با تسلیحات هسته‌ای به عنوان این برنده، شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی با انتشار گزارشی کوتاه و به شکلی ناقص به این موضوع واکنش نشان داده است.

بی‌بی‌سی فارسی در گزارش خود با اعلام این خبر که «کارزار حذف سلاح‌های هسته‌ای برنده جایزه صلح نوبل شد»، می‌نویسد: «کمپین بین‌المللی مبارزه با سلاح‌های هسته‌ای (آیکن) برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۱۷ اعلام شد.

این کارزار بین‌المللی متشکل از بیش از ۴۶۰ عضو از ۱۰۰ کشور جهان است و در سال ۲۰۰۷ تاسیس شده است.

دو نهاد ایرانی به نام 'موزه صلح ایران ' و 'خانه فرهنگ جاودان ' هم از اعضای این سازمان هستند.

در خاورمیانه چند نهاد دیگر از کشورهای اسرائیل، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین با این کارزار همکاری دارند.

بریت ریس اندرسون، رئیس کمیته نوبل صلح، "تلاش‌‌های نوآورانه این سازمان را برای رسیدن به یک پیمان منع سلاح هسته‌ای" ستود و گفت: امروز در جهانی زندگی می‌کنیم که خطر سلاح‌های هسته‌ای بیش از گذشته است.

خانم اندرسون به مساله بحران کره شمالی هم اشاره کرد.»

اما آیا بهتر نیست که کمی بیشتر به برنده امسال جایزه صلح نوبل توجه شود؟!

آیا هدف از این کازار جهانی چیست؟!

چرا بی‌بی‌سی به آندسته از دولت‌ها و کشورهایی که سال‌های سال تسلیحات اتمی تولید و ذخیره کرده‌اند هیچ اشاره‌ای نمی‌کند و تنها کره شمالی را به عنوان هدف مطرح می‌سازد؟!

در شرایطی نام اسرائیل به عنوان یک کشور که گروه‌هایی از آن در این کارزار بین‌المللی ضد تسلحات اتمی عضویت دارند، توسط بی‌بی‌سی مطرح می‌شود که این رژیم اشغالگر یکی از بزرگترین ذخایر بمب اتمی در دنیا را داراست و تا کنون هیچ گونه معاهده بین‌المللی در جهت منع این تسلیحات را نپذیرفته است و حتی عضویت در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را هم رد کرده است و به همین دلیل هیچ نظارتی بر فعالیت‌های هسته‌ای این رژیم وجود ندارد.

از طرفی اگر به لیست کشورهای دارای سلاح هسته‌ای نگاهی سطحی بی‌اندازیم، خواهیم دید که علاوه بر رژیم صهیونیستی، کره شمالی تنها کشور دارنده سلاح اتمی نیست.

در این لیست نام کشورهایی به چشم می‌خورد که نپرداختن به آن‌ها می‌تواند دلیل اصلی این گزارش ناقص بی‌بی‌سی باشد.

آمریکا بیش از  7 هزار و 650 کلاهک هسته‌ای آماده نصب روی موشک دارد و تا کنون از آن‌ها علیه انسان‌ها نیز استفاده کرده است، فرانسه بیش از 300 کلاهک هسته‌ای دارد، انگلیس که مدیر اصلی این شبکه است بیش از 225 کلاهک هسته‌ای آماده به کار دارد که هیچ اشاره‌ای به نام آن نشده است.

آیا یک شبکه دولتی انگلیسی می‌تواند به این واقعیت‌ها بپردازد؟!ا

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل