1582

بی‌بی‌سی فارسی آیت الله هاشمی را شهید نامید

5 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی فارسی آیت الله هاشمی را شهید نامید

بی‌بی‌سی فارسی از جمله رسانه هایی بود که پس اعلان خبر فوت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی به دنبال دمیدن بر نظریه مرگ مشکوک و حتی مطرح کردن سناریوی به قتل رسیدن ایشان بود.
خانواده هاشمی رفسنجانی نیز با کمال تاسف با این ادعاها همنوایی هایی داشتند. اما ظاهراً خبرسازی های بی سند بی‌بی‌سی فارسی همچنان و بعد از گذشت یک سال از مرگ رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت ایران تمامی ندارد. این روزها که در سالگرد فوت مرحوم هاشمی رفسنجانی هستیم، بی‌بی‌سی فارسی به قلم مازیار اشرفیان بناب ادعاهای تازه خنده داری را در خصوص فوت آیت الله هاشمی رفسنجانی مطرح کرده است که برای آگاهی مخاطبان به مرور بخش هایی از این ادعاها خواهیم پرداخت.

"در یک سالی که از درگذشت یکی از قویترین و با نفوذترین سیاستمدار نظام جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد، درخصوص فوت ایشان سوالات و شبهات بسیاری مطرح شده و حتی عده‌ای ایشان را قربانی زاویه گرفتن با ارکان قدرت مطلقه ولایت فقیه دانسته و او را شهید می‌نامند. آنچه در مورد علت فوت آقای هاشمی رفسنجانی مطرح شده یعنی ایست قلبی یقینا علت فوت ایشان را توضیح نمی‌دهد. ممکن است برخی بخواهند با توجه به سن بالای آقای هاشمی رفسنجانی در هنگام مرگ، فوت ایشان را طبیعی و قابل قبول بدانند ولی فارغ از سن متوفی، شرایط پیرامون مرگ، تعیین می‌کنند که آیا یک مرگ مشکوک است یا طبیعی. فوت آقای هاشمی رفسنجانی با توجه به شرایط محیطی زمان مرگ، یقینا در زمره مرگهای مشکوک قرار می‌گیرد".

در ادامه نویسنده با ادعای بی طرفی نکات بی سند دیگری را مطرح می کند و می نویسد: "من مطلقا قصد القا شبهه در خصوص مرگ آقای هاشمی رفسنجانی را ندارم، ولی از نظر علم پزشکی قانونی، مرگ ایشان بر اثر همان ایست قلبی که مطرح شده را می‌توان با اتصال جریان برق قوی به آب استخری که در آن مشغول شنا بوده‌اند (حتی برای چند ثانیه) توجیه کرد. جریان برقی قوی، مطلقا آثار ظاهری بروی بدن متوفی بجا نخواهد گذاشت وعاملان آن می‌توانند شواهد را براحتی و در چند دقیقه جمع و جور کنند. با توجه به شرایط فوت آقای هاشمی رفسنجانی، سناریوهای متعددی را می‌توان در مورد علت فوت ایشان تصور و مطرح کرد که قتل عمد، بدون بجا گذاشتن آثاری روی بدن و محیط اطراف رخ داده باشد".
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل