1601

نسخه غلط بی‌بی‌سی فارسی برای اقتصاد ایران

5 سال قبل

هم رسانی

   نسخه غلط بی‌بی‌سی فارسی برای اقتصاد ایران

اقدام تحسین برانگیز دونالد ترامپ در حمایت از تولید آمریکایی و نسخه غلط بی‌بی‌سی فارسی برای اقتصاد ایران...
به گزارش بی‌بی‌سی فارسی، دولت آمریکا تعرفه های جنجال آفرین تازه ای را بر واردات ماشین لباسشویی و صفحات خورشیدی اعمال کرده است. این تصمیم در راستای سیاست تجاری "آمریکا اول" دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گرفته می شود که قصد حفاظت از تولیدکنندگان داخلی در برابر رقابت خارجی را دارد.

تولیدکنندگان صفحات خورشیدی در چین و سازندگان ماشین های لباسشویی در کره جنوبی بیش از همه تحت تاثیر این تعرفه ها قرار خواهند گرفت. هر دو کشور از این تعرفه های گمرکی که ترامپ از زمان رسیدن به قدرت خواستار آنها بوده انتقاد کرده اند.

این مهم ترین تصمیم تجاری ترامپ از زمان تصمیم برای خروج از پیمان شراکت تجاری فرااقیانوسیه (تی پی پی) و مذاکره مجدد در مورد "نفتا" (پیمان تجارت آزاد آمریکای شمالی) است. تعرفه هایی که بر صفحات خورشیدی اعمال می شود کمتر از چیزی است که تولیدکنندگان در آمریکا به آن امیدوار بودند اما تعرفه ماشین های لباسشویی و قطعات آن شدیدتر از حد انتظار بود و در بعضی موارد به ۵۰ درصد می رسد.

کره جنوبی این تعرفه ها را "بی رویه" و "قابل تاسف" خواند و گفت که به سازمان تجارت جهانی شکایت خواهد کرد. شرکت های سامسونگ و ال جی این کشور در بازار ماشین های لباسشویی با شرکت های آمریکایی مثل ویرپول رقابت می کنند.

به گزارش بی‌بی‌سی، در همین حال چین، بزرگترین سازنده صفحات خورشیدی جهان، گفت که تصمیم آمریکا بیش از پیش به محیط تجارت جهانی ضربه خواهد زد. کمیسیون تجارت بین المللی آمریکا پیش از تصمیم آقای ترامپ نتیجه گیری کرد که تولیدکنندگان در آمریکا از واردات ارزان ضربه می خورند.

ویرپول که سال هاست خواستار حفاظت در برابر محصولات ارزان وارداتی از کره جنوبی و مکزیک است از این حرکت استقبال کرد. جف فتینگ مدیر این شرکت گفت که این تصمیم به ایجاد مشاغل تازه در بخش تولید در اوهایو، کنتاکی، کارولینای جنوبی و تنسی منجر خواهد شد. این اقدام دونالد ترامپ در جهت دفاع از تولید ملی این کشور در حالی است که بسیاری از رسانه های جریان لیبرال در ایران مانند بی‌بی‌سی فارسی پیشتر سیاست های مشابه در این کشور مانند اقتصاد مقاومتی را غیرعلمی معرفی کرده و آن را به باد انتقاد می گرفتند. به طور مثال بی‌بی‌سی فارسی بارها به سیاست حمایت از تولید ملی در ایران تاخته و خواستار باز کردن درهای ورودی کشور به سمت واردات تمام و کمال می شد. این نسخه پیچی بی‌بی‌سی فارسی برای اقتصاد ایران با هدف نابودی تولیدکنندگان داخلی و تشدید بیکاری در این کشور تبلیغ می شد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل