1614

وارونه نمایی واقعیت ها و سانسور

5 سال قبل

هم رسانی

   وارونه نمایی واقعیت ها و سانسور

با مطرح شدن پدیده ای به نام داعش از سال 2014 به این سو رسانه های غربی مانند بی‌بی‌سی فارسی به علت ماهیت وابسته خود به دولت انگلستان و پیروی از سیاست قدیمی و استعماری تفرقه بینداز حکومت کن لندن ضمن حمایت رسانه ای از گروه های ترویستی مانند داعش، شکل گیری این گروه ها را محصول شرایط داخلی جوامع اسلامی دانستند.
رسانه هایی مانند بی‌بی‌سی فارسی با نادیده گرفتن و سانسور اطلاعات غیرقابل انکار در خصوص نقش سرویس های امنیتی غربی و به ویژه آمریکا و انگلستان در سر برآوردن گروه های تروریستی مانند داعش، حتی برخی کشورهای منطقه مانند ایران و دولت بشار اسد را به عنوان عوامل اصلی شکل گیری این گروه ها در پس از سال 2014 معرفی می¬کردنند! این کنش رسانه ای از طریق وارونه نمایی واقعیت های موجود به دنبال سانسور و اثرگذاری بر مخاطب ایرانی بود. 

جالب آنکه پس از حذف میدانی داعش در عراق و سوریه این رسانه ها و اتاق فکرشان با نادیده گرفتن نقش مخرف کشورهای غربی و برخی متحدان منطقه ای آنها در تجهیز داعش بار دیگر این گروه و پیدایش اش را به عنوان محصول روندهای داخلی منطقه معرفی کردنند. اتاق فکر بی‌بی‌سی فارسی در ادامه همین سیاست رسانه ای بود که حتی بدون اشاره به نقش پررنگ ایران در ناکام گذاردن طراحی غربی برای فتنه انگیزی مذهبی و امنیتی در منطقه به سیاست های ایران تاختند. 

در تازه¬ترین این کنش های رسانه ای ضدایرانی بی‌بی‌سی فارسی، فرهاد گوهردانی از چهره های مخالف جمهوری اسلامی ایران در مقاله ای برای صفحه ناظران این رسانه وابسته به دولت انگلستان دلیل پدیده هایی این چنینی را بیش و پیش از سیاست کشورهای خارجی مشکلات و معضلات داخلی کشورهای منطقه می ‌داند. او در بخشی از مقاله خود بدون ارائه هیچ گونه سندی مدعی می¬شود که "واقعیت آن است که داعش به دلیل ساختار سیاسی پر تنش و نامتوازن عراق در موصل نضج گرفت و بعدا بدلیل بحران سوریه (متعاقب بهار عربی) به سوریه سرایت کرد و خود را در تقابل با نیروهای سکولار و شیعیان عراق و سوریه به عنوان یک نیروی رهائی بخش تثبیت نمود. جبهه غربی-عبری-عربی داعش را خلق نکرد". 

فرهاد گوهردانی در چهارچوب هدف اتاق فکر بی‌بی‌سی فارسی با زیر سوال بردن پیروزی های ماه های اخیر محور مقاومت در برابر داعش می نویسد: "علیرغم پیروزی های مقطعی طرفی بر طرفی دیگر، در قمار امنیت منطقه ای همه طرفهای درگیر بازنده اند. فراموش نکنیم که ایران در جنگ با عراق هم پیروزی های نظامی درخشانی بدست آورده بود ولی نهایتا در جبهه اقتصاد زمینگیر شد. به نظر می رسد روند مشابهی یکبار دیگر در حال تکرار است. اهمیت پیروزی های نظامی در مقابل بحران روزمره مرغ و تخم مرغ، گوشت و پیاز و سیب زمینی و یا نوسانات مخرب ارزی رنگ می بازد".
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل