1616

کودک آزاری و واقعیتی که دیده نمی‌شود!

5 سال قبل

هم رسانی

   سیاه نمایی بی‌بی‌سی در خصوص وضعیت کودک آزاری در ایران

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی با بهره برداری از اظهارات یک نماینده مجلس در کشورمان، کودک آزاری را موضوع سیاه نمایی ضد ایرانی خود قرار داد.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

در پی اظهارات یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع کودک آزاری در کشورمان، شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی به سرعت وارد عمل شده و تلاش کرده است تا با انتشار گزارشی از این موضوع در جهت سیاه نمایی های ضد ایرانی خود بهره برداری کند و در این مسیر واقعیت‌های زیادی را نادیده نگاه می‌دارد.

بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی که با تیتر جهت دار «نماینده مجلس ایران: کودک آزاری در حال افزایش است» منتشر کرده، نوشته است: «یک نماینده مجلس ایران از افزایش کودک آزاری در ایران خبر داده و آن را شایسته و برازنده کشور ندانسته است.

معصومه آقاپور علیشاهی به خبرگزاری خانه ملت گفته است "افزایش کودک آزاری‌ها شایسته و برازنده جمهوری اسلامی ایران نیست و با قوانین فعلی نمی‌توان با عوامل کودک آزاری‌ها برخورد کرد."

به دنبال تبرئه سعید طوسی از اتهام آزار جنسی کودکانی که به آنها قرآن درس می‌داد، بحث‌هایی در ایران در باره قوانین مربوط به کودک آزاری مطرح شده است.»

این شبکه سلطنتی انگلیسی ادامه می‌دهد: «حکم تبرئه آقای طوسی موجی از انتقادها را به دنبال داشت.

شماری از نمایندگان مجلس ایران خواهان سرعت بخشیدن به روند بررسی لایحه حمایت از کودکان هستند.

معصومه آقاپور علیشاهی که نماینده شبستر در مجلس ایران است گفته است نامه‌ای در این ارتباط به علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی فرستاده شده است.

او گفته است از آقای لاریجانی خواسته شده تا این لایحه با قید فوریت بررسی و در دستور کار قرار بگیرد.

خانم علیشاهی گفته است ایران به تصویب قوانینی نیاز دارد تا قوه قضائیه در موارد کودک آزاری بتواند به آنها استناد کند.»

اما همانطور که در بالا به آن اشاره شد، در شرایطی بی‌بی‌سی این گونه در خصوص وضعیت کودکان در ایران به سیاه نمایی پرداخته و وضعیت را بحدانی نشان می‌دهد که باید به همه واقعیت‌ها پرداخت.

هرچند یک نمونه کودک آزاری برای جمهوری اسلامی ایران و کشوری اسلامی و با سابقه و اصالت بالایی مانند ایران ناپسند و غیر قابل قبول است، اما نباید این بخش از واقعیت را نیز نادیده گرفت که غرب به ویژه انگلیس با بحرانی بسیار جدی‌تر از ایران در حوزه کودکان درگیر هستند و این همان واقعیتی است که بی‌بی‌سی به دلیل ماهیت وابستگی شدید خود به خاندان سلطنتی انگلیس، هرگز حتی اشاره‌ای به آن نمی‌کند.

بر اساس گزارشی که رسانه‌های مختلفی از جمله گاردین منتشر کرده‌اند، بر اساس اطلاعاتی که در چهار سال اخیر به پلیس انگلیس مخابره شده است، بیش از 30 هزار مورد تجاوز به کودکان در این کشور رسماً اعلام شده است؛ بگذریم از این واقعیت که تحقیقات نشان می‌دهد بسیاری از کودکانی که گزارش تجاوز به آن‌ها اعلام شده است، پس از آن گوشه گیر و منزوی شده‌اند و به دلیل تبعات آن بسیاری از آمار اصلاً به اطلاع پلیس هم نمی‌رسد.

روزنامه ایندیپندنت در گزارش مشابهی آورده است: "به دنبال افزایش چشمگیر موارد کودک آزاری در انگلیس، فعالان اجتماعی تاکید می‌کنند که به منظور کاهش تعداد کودکانی که در معرض خطر سوءاستفاده اینترنتی قرار دارند، باید اقدامات بیشتری انجام شود. براساس آمار انجمن ملی مقابله با کودک آزاری، در سال 2016 موارد آزار جنسی کودکان در انگلیس نسبت به سال قبل با یک پنجم افزایش، به 55 هزار و 507 مورد رسید. از این تعداد، 13 هزار و 565 پرونده به آزار جنسی کودکان ده سال و کوچکتر مربوط می‌شود که از آن میان، 2 هزار و 799 مورد کودک آسیب دیده کمتر از 4 سال سن داشته‌اند و برخی حتی کوچکتر از آن بوده‌اند که به مدرسه ابتدایی بروند."

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل