1646

گزارشی در خصوص رابطه غیراخلاقی رئیس جمهور سابق آمریکا در میانه جنبش #من‌هم

5 سال قبل

هم رسانی

   بیل کلینتون و مونیکا لوینسکی

لوینسکی وقتی فقط ۲۲ سال داشت و به عنوان کارآموز در کاخ‌سفید کار می‌کرد با بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت، که ۲۷ سال از او بزرگتر بود وارد یک رابطه غیراخلاقی شد؛ رابطه‌ای که رسوایی‌اش همچنان تا امروز خبرساز بوده است.
به گزارش بی‌بی‌سی، مونیکا لوینسکی، کارآموز کاخ‌سفید که در میانه دهه ۹۰ میلادی به علت رابطه نامشروع جنسی با بیل کلینتون رئیس‌جمهور آمریکا شهرت یافت می‌گوید اکنون که جنبش زنان علیه آزارجنسی مردان پرقدرت همه‌گیر شده، باید رابطه بیل کلینتون با او را هم مصداق بارزی از "سوء استفاده از قدرت" از سوی رئیس‌جمهور آن وقت آمریکا تلقی کرد.
لوینسکی که برای نخستین بار گفته در پی جنجال‌های خبری و سیاسی در آن زمان، مدت‌ها دچار پی‌تی‌اس‌دی (اختلال استرس پس از حادثه) شده بوده در یادداشتی جدید که مجله وَنیتی‌فِر آن را چاپ کرده، خاطرات آن رویداد را یک بار دیگر و این بار در آینه تحولات جدید جنبش #من‌هم (#MeToo) بازگو کرده است.

او در این یادداشت گفته در سال‌های ۱۹۹۸-۱۹۹۹ که اخبار مربوط به رابطه او با بیل کلینتون همه رسانه‌های آمریکا و جهان را پر کرده بود، احساس طردشدگی اجتماعی کرده و حالا که به ماجرا نگاه می‌کند می‌بیند موضوعاتی چون جوانی او (۲۲ سالگی)؛ سمت بیل کلینتون به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و 'قوی‌ترین مرد جهان' در شکل‌گیری این رابطه نقش داشته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، لوینسکی که می‌گوید هنوز به طور روزانه بابت آن رابطه احساس پشیمانی می‌کند برای سال‌ها از انظار عمومی پنهان شده بود از سال ۲۰۱۴ دوباره به عرصه عمومی بازگشته و با هدف اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی اجتماعی از آن تجربه صحبت می‌کند.

رسوایی جنسی بیل کلینتون و مونیکا لوینسکی در اواخر دهه ۹۰ میلادی جمهوری‌خواهان کنگره را واداشت که رئیس‌جمهور دموکرات را به اتهام دروغ‌گویی در معرض استیضاح قرار دهند و با انتصاب بازرس ویژه تحقیق و تفحص مفصلی در این رابطه شکل گرفت اما نهایتا بیل کلینتون در قدرت باقی ماند و تا سال ۲۰۰۲ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا کار کرد.

لوینسکی که اکنون ۴۴ سال دارد گفته هنوز با اظهاراتش در سال ۲۰۱۴ که گفته بود رابطه جنسی او با بیل کلینتون "با رضایت" همراه بوده موافق است اما اکنون وقتی به تفاوت میزان قدرت میان خودش که در آن هنگام ۲۲ سال داشته و بیل کلینتون که ۴۹ ساله بوده و روی صندلی قوی‌ترین رهبر جهان می‌نشسته نگاه می‌کند، آن را در قالب گفتمان جنبش #من‌هم (#MeToo) به تعریف "سوء استفاده از قدرت" نزدیک می‌بیند.

وقتی یکی از رهبران این جنبش با من تماس گرفت و گفت که درک می‌کند در آن ایام من چه قدر تنها و مطرود مانده بودم، از این احساس همدلی چشمانم تر شد. اگر چه خیلی‌ها رابطه من با بیل کلینتون را هم‌سنگ آنچه در جنبش #می‌تو آزارجنسی تعریف شده نمی‌دانند اما حالا که به این قضیه نگاه می‌کنم آن مصداق 'سوء‎استفاده کریه از قدرت' بود.
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل