1649

آمریکای بدون سلاح، هرگز!

5 سال قبل

هم رسانی

   دانا لاش سخنگوی انجمن ملی سلاح آمریکا

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی اعترافی، از واقعیتی دیگر در جامعه آمریکا خبر داد که مانع امنیت در این کشور است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در ادامه بحران انسانی – امنیتی که گسترش استفاده از سلاح گرم در جامعه آمریکا رقم زده است، با انتشار گزارشی اعتراف گونه، از واقعیت‌های پشت پرده‌ای خبر داد که مانع تصویب و اجرای قوانین و مقررات سختگیرانه در حوزه خرید و فروش سلاح در این کشور هستند.

بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی که با تیتر «مخالفت لابی پرنفوذ با افزایش حداقل سن خرید سلاح در آمریکا» بر روی وب‌سایت خود منتشر کرده است، این گونه می‌نویسد: «انجمن ملی سلاح در آمریکا مخالفت خود را با پیشنهادهای دونالد ترامپ، رییس جمهوری ایالات متحده، برای اعمال محدودیت‌های تازه بر مالکیت اسلحه اعلام کرده است.

دانا لاش سخنگوی انجمن ملی سلاح - که بزرگ‌ترین سازمان لابی کننده برای آزادی مالکیت اسلحه در آمریکاست - گفته که این انجمن از خواسته آقای ترامپ برای افزایش حداقل سن خریداران سلاح‌های گرم حمایت نمی‌کند.

در حال حاضر، حداقل سن مجاز برای خریداری سلاح در بیشتر ایالت‌های آمریکا ۱۸ سال است و فعالان خواهان افزایش آن به ۲۱ سالگی هستند.

خانم لاش همچنین مخالفت انجمن ملی سلاح با دیگر خواسته آقای ترامپ برای منع فروش دستگاهی قدرت کشتار مسلسل‌های نیمه خودکار را افزایش می‌دهد، اعلام کرد.

خانم لاش در گفتگو با شبکه‌ای بی سی آمریکا گفت: "انجمن ملی سلاح از هیچ گونه منعی حمایت نمی‌کند."

خانم لاش همچنین بروز اختلاف بین انجمن ملی سلاح و آقای ترامپ را رد کرد.

در پی کشتار دو هفته پیش ۱۷ دانش آموز و معلم در دبیرستانی در ایالت فلوریدا آقای ترامپ علاوه بر پیشنهادهای فوق بر تشدید بررسی سو پیشینه خریداران سلاح و سلامت روانی آنها تاکید کرده بود.

آقای ترامپ که در طول مبارزات انتخاباتی‌اش از سوی انجمن ملی سلاح حمایت شده بود، پس از پیروزی در انتخابات مصوبه جمهوری خواهان کنگره برای لغو محدودیت‌های اعمال شده بر خریداری سلاح به وسیله مبتلایان به بیماری‌های روانی را امضا کرده بود.»

پس از حمله مسلحانه یک جوان 19 ساله به دبیرستانی در فلوریدا که 17 کشته به همراه داشت، حجم انتقادات به قوانین و سیاست‌های مربوط به حمل سلاح در ایالات متحده به اوج خود رسیده است.

بسیاری از چهره‌های معروش و شناخته شده در آمریکا به این موضوع واکنش نشان داده‌اند؛ "آلن دی‌جنرس" مجری برنامه‌های تلویزیونی در توییتر خود نوشته است: "تا زمانی که این بیماری همه‌گیر در مدرسه‌های کشور ما وجود دارد، هیچ کلمه، هیچ اقدام و هیچ قانونی کافی نیست."

"بت میدلر" کمدین، خواننده و ترانه‌سرا با خطاب قرار دادن گنگره آمریکا، آن‌ها را ترسوهای بی‌مقداری خواند که هیچ تلاشی برای بیرون آمدن از این اپیدمی وحشتناک انجام نمی‌دهند.

"گابریل یونیوین" بازیگر سیاهپوست در این باره می‌گوید: "شبیه هزاران نفر دیگر در فلوریدای جنوبی، ما پسرهایمان را امروز صبح به مدرسه فرستادیم... هیچ کلامی برای توصیف ناامیدی، وحشت و خشم وجود ندارد. نباید چنین چیزی واقعیت زندگی ما باشد. دیگر تا کی؟ چند بچه دیگر نباید هرگز به خانه‌هایشان بازگردند؟"

"رایان ویلسون"، بازیگر، کمدین یکی دیگر از این افراد بود که نوشت: "همان طور که فکر و ذکرمان با مردم پارکلند فلوریداست، باید ببینیم مردم و دولت آمریکا سرانجام کی می‌خواهند کاری درباره خشونت‌های مسلحانه انجام دهند؟"

تظاهرات و اعتصاب سراسری مردم در ایالت فلوریدا نیز در پی همین موضوع و در اعتراض به تصمیمات سیاسی قانون گذاران و دولت مردان در قبال حمل سلاح است.

بررسی آمارهایی که در تحقیقات صورت گرفته در سال 2017 میلادی به دست آمده است، نشان می‌دهد که در 477 روز گذشته از این تحقیقات، 521 تیراندازی به جمعیت در این کشور صورت گرفته است که خود گویای عمق فاجعه است.

اما با این وجود دولت آمریکا و شخص "دونالد ترامپ" اکنون در مواجهه با این بحران، بجای حل آن از تصمیم خود برای مسلح کردن معلمان و تعداد بیشتری از مردم سخن میگویند؛ انگار آمریکای بدون سلاح اصلاً قابل تصور نیست.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل