1695
حمله دوباره بیبیسی فارسی به طرح پایان انحصار تلگرام این بار به قلم یک فرد تندروی مخالف حکومت ایران
|
4 سال قبل
هم رسانی
|
تلگرام
این روزها با مطرح شدن اخباری در خصوص تلاش ایران برای پایان دادن به انحصار پیام رسان تلگرام و توجه بیشتر به پیام رسان های داخلی سر و صداها و جنجال سازی های جریان لیبرال و غرب گرا در داخل کشور و رسانه اصلی این کشور در خارج از مرزها یعنی بیبیسی فارسی اوج گرفته است.
این محافل داخلی و اتاق فکر خارج نشین آنها در بیبیسی فارسی به خوبی می دانند که خارج شدن انحصار شبکه های اجتماعی موبایلی از دست تلگرام ضربه ای اساسی به سرویس های جاسوسی بیگانه، شبکه سازی های داخلی آنها و فضای ناسالم فرهنگی و سیاسی ایجاد شده از سوی آنها وارد خواهد کرد. لذا بر همین اساس است که بیبیسی فارسی و دنباله های داخلی آن حمایت تمام کمالی را در جهت تحریک افکار عمومی بر علیه این طرح در دستور کار خود قرار داده اند. این رفتارهای جانبدارانه و سیاسی در حالی است که این رسانه نزدیک به مخالفان جمهوری اسلامی همزمان مدعی اطلاع رسانی شفاف و بی طرفانه نیز هست.
در همین راستا بیبیسی فارسی با تمرکز بر زیرسوال بردن کارآیی و امنیت پیام رسان های داخلی هرگونه فیلترینگ را نوعی سانسور و حدودسازی جریان به اصطلاح آزاد دسترسی به اطلاعات معرفی می کند. البته جوسازی های بیبیسی فارسی برای تحریک مخاطبان بر علیه طرح پایان دادن به انحصار پیام رسان تلگرام به اینجا نیز ختم نمی شود و اتاق فکر بیبیسی فارسی هرگونه فیلترشدن تلگرام را باعث نابودی هزاران شغل در ایران می داند.
در ادامه همین سانریوها بود که اتاق فکر بیبیسی فارسی با انتشاری مقاله ای از "مهدی مهدوی آزاد" از عناصر تندروی مخالف حکومت ایران در وب سایت این رسانه نزدیک به بهائیان مدعی می شود که "صد روز پس از اعتراضات بیسابقه خیابانی که تمام روالهای موجود را به چالش کشید، تنها تغییری که ظاهراً قرار است در اوضاع کشور ایجاد شود فیلترینگ تلگرام است".
مهدوی آزاد بدون اشاره به فیلترینگ تلگرام در بسیاری از کشورهای منطقه مانند پاکستان، ترکیه و قزاقستان می نویسد: "تلگرام در ایران تنها یک پلاتفرم ارتباطی نیست. تنها معبر آزاد و سانسور نشده خبری موجود است که با حدود چهل میلیون کاربر جزیی از عادات روزانه شهروندان شده است. این پلاتفرم در سالهای اخیر یک تنه بخش مهمی از پروژههای پرخرج حکومت برای تحمیل تک صدایی بر جامعه را عقیم کرده، پل ارتباطی داخل و خارج شده و نقشی قابل توجه در اقتصاد مخصوصا کسب و کارهای کوچک و صنعت تبلیغات پیدا کرده است."
نویسنده یادداشت وب سایت بیبیسی فارسی با توسل به راهبرد تفرقه افکنانه و دوقطبی سازانه مدعی می-شود: "تلگرام در عین حال نماد سیاسی اعتدالگرایان است. تلگرام تنها نشانه داخلی از وجود چیزی به نام یک دولت اعتدالگرا و مخالف سانسور در ایران است. فیلترینگ احتمالی تلگرام در حقیقت گام آخر از فرآیند زمینگیر کردن دولت دوم روحانی و با توجه به مواضع پیشین رئیسجمهور نشانهای آشکار از ناتوانی محض اوست".
در نهایت امر این عنصر نزدیک به مخالفان حکومت تهران در ادامه سناریوی دوقطبی سازی خود می نویسد: "چنین ایدهای در صورت تحقق یک نتیجه بزرگ دیگر هم خواهد داشت. سیاستگذاری در حوزه اینترنت و فضای مجازی که هم اینک یکی از حوزههای تحت تسلط بخش خصوصی یا دولتهاست به تدریج از بخش انتخابی نظام منفک شده و مانند مسایل نظامی به قلمرو نفوذ ناپذیر حکومت یعنی رهبری ضمیمه خواهد شد".این ادعا در حالی از سوی مهدی مهدوی ازاد مطرح شده است که رئیس جمهور ایران خود در سخنانی صریح خواستار پایان بخشیدن به انحصار شبکه اجتماعی تلگرام در ایران شده است.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل