1763

بحران جنسی غرب و فروپاشی ادعاهای بی‌بی‌سی

5 سال قبل

هم رسانی

   تجاوز و خشونت علیه زنان در غرب بحرانی است

رسوایی اخلاقی و جنسی بالا در غرب، دست بی‌بی‌سی برای دروغ‌پردازی را بسته است.

دنیای غرب که آزادی های حیوانی جنسی را مایه فخرفروشی­اش می­داند در ماه های اخیر با رسوایی های پی در پی جنسی در فضاهای نخبگانی اش مواجه بوده است. اگرچه رسانه های غربی مانند بی‌بی‌سی برای مخاطبین ایرانی­شان، جوامع شرقی و مسلمان مانند ایران را به علت آنچه که سرکوب آزادی های جنسی به سبک غرب می خوانند بارها متهم به رشد فساد، فحشا و تجاوز به زنان دختران در سطح جامعه به گونه ای فراگیر می­کنند اما اوج ولنگاری های اخلاقی و جنسی در غرب پس از نابود کردن بنیان خانواده در سطح جامعه این روزها عالی ترین محافل هنری و فرهنگی جریان روشنفکر و نخبه غربی را هم درگیر خود کرده است.

با افشاگری های صورت گرفته در سطح جوامع غربی، اگرچه رسانه هایی مانند بی‌بی‌سی بدون تحلیل صحیح به ریشه یابی این حوادث نمی­پردازند و تنها با ساده سازی این رفتارهای حیوان صفتانه مشغول اند اما اوج بحران اخلاقی و جنسی تمدن غرب دیگر قابل کتمان و فرافکنی به دیگران نیست. به طور مثال چندی قبل نوبل ادبیات یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جوایز ادبی جهان، با درگیر شدن موسسه اعطا کننده آن در بحران، در خطر تعلیق قرار گرفته است. این آکادمی سوئدی در پی نحوه مدیریت سوءرفتار جنسی یکی عکاس فرانسوی به نام ژان کلود آرنولت، که همسر یکی از اعضای سابق آکادمی است، هدف انتقادهای جدی قرار گرفته است.

همچنین آکادمی علوم و هنرهای سینما در آمریکا از پایان دادن به عضویت بیل کازبی، ستاره برنامه های تلویزیونی و رومان پولانسکی، کارگردان مشهور خبر داده است. این آکادمی که اعطا کننده جوایز سینمایی اسکار است، اعلام کرد اعضای هیات رئیسه این سازمان به اخراج این دو فرد رای داده اند.

کازبی به تازگی در رابطه با تعرض جنسی محکوم شناخته شده است و پولانسکی نیز۴۱ سال پیش به تجاوز به یک دختر ۱۳ ساله اعتراف کرده بود. آکادمی علوم و هنرهای سینما سال گذشته نیز هاروی واینستین، تهیه کننده مشهور هالی وود را به خاطر متهم شدن به آزار جنسی چند بازیگر زن اخراج کرده بود.

جالب آنکه در پی اعلام این خبر، بعضی از کاربران شبکه های اجتماعی این سوال را مطرح کردند که چرا به رغم اعتراف آقای پولانسکی به تجاوز به یک دختر نوجوان، این آکادمی برای اقدام علیه او ۴۱ سال صبر کرد؟پولانسکی جایزه اسکار بهترین کارگردان را در سال ۲۰۰۳ به خاطر فیلم پیانیست از این آکادمی دریافت کرد و علاوه بر این جایزه، دو بار نامزد دریافت جایزه اسکار شده بود. پولانسکی در سال ۱۹۷۷ پس از اعتراف به تجاوز، برای ۴۲ روز در زندان بود و پس از آن به اروپا گریخت.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل