1779

بی‌بی‌سی از جنازه ناصر ملک‌مطیعی هم نگذشت

4 سال قبل

هم رسانی

   ناصر ملک‌مطیعی، بازیگر اسبق سینمای ایران

بی‌بی‌سی فارسی تلاش کرد تا از درگذشت ناصر ملک‌مطیعی بهره‌برداری سیاسی کند.

بی‌بی‌سی فارسی علی رغم تمامی ادعاهای بی پایان اش در انعکاس بی طرفانه وقایع، رسانه ای است که در عمل به پوشش جهت دار اخبار و تحلیل ها دست می زند. بر همین اساس بوده است که این رسانه نزدیک به مخالفان بهائی حکومت ایران بارها بی طرفی ادعایی­اش را به مسلخ برده است. به واقع باید پذیرفت که بی‌بی‌سی فارسی به عنوان رسانه ای که بودجه سالانه اش توسط وزارت امور خارجه انگلستان تأمین می گردد در حکم یک اتاق عملیات روانی برای هدایت مخاطبان ایرانی به سمت اهداف غرب و دولت انگلستان محسوب می گردد.

در این راستا بارها بی‌بی‌سی فارسی حتی فوت برخی از سیاستمداران و هنرمندان ایرانی را به محلی برای تنش آفرینی و سوء استفاده بدل کرده است. در تازه ترین اقدام ها از این دست و پس از فوت مرحوم پاشایی و مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالهای قبل، این رسانه به دنبال اعلان خبر فوت ناصر ملک مطیعی تلاش کرد تا به پررنگ کردن نقش سینمای فاسد دوران پهلوی به عنوان یکی از گلوگاه های ترویج فحشا و بی دینی در جامعه ایران آن سالها بپردازد. البته در پس این هدف تطهیر سینمای موسوم به فیلم فارسی و حمایت ضمنی از سیاست های فرهنگی رژیم پهلوی به بهانه فوت این بازیگر قدیمی سینمای ایران مورد توجه قرار گرفت.

در ادامه بی‌بی‌سی فارسی در برنامه های شبکه ماهواری اش مدعی شد که مرحوم ملک مطیعی مورد توجه نسل جوان بوده است و برای آنها هنرمندی مهم و اثرگذار محسوب می گردد. این ادعا در حالی مطرح می شود که مرحوم ملک مطیعی و فیلم هایی که او در آنها بازی کرده بود بیشتر برای بخشی از نسل 50 سال به بالای ایران دارای نوستالژی بوده است و نه نسل جوان.

البته بی‌بی‌سی فارسی به اینجا نیز اکتفا نکرد و ضمن حمله به صدا و سینما بر روی مسئله ممنوع التصویری این بازیگر قدیمی فیلم های قبل از انقلاب تمرکز کرد. با این حال اتاق فکر بی‌بی‌سی فارسی که بارها نشان داده است که حتی از جنازه هنرمندان ایرانی برای حمله به حکومت ایران نمی گذارد به سانسور نقش محسن مخلمباف و سید محمد خاتمی در ممنوع الکار کردن ناصر ملک مطیعی در سالهای ابتدایی دهه ی 1360 پرداخت. اتاق فکر بی‌بی‌سی فارسی حتی به سانسور عدم همراهی مرحوم ملک مطیعی با گروه ها و جریان های مخالف حکومت ایران در پس از انقلاب پرداخت و تلاش نمود این مرحوم را به عنوان چهره ای در جریان مخالفت جمهوری اسلامی بنشاند.  

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل