1931

اعتراف بی‌بی‌سی به اوضاع آشفته سیاسی در آمریکا

4 سال قبل

هم رسانی

   جف سشنز، وزیر دادگستری آمریکا در کنار دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در چشم‌انداز بامدادی به اوضاع آشفته و بحرانی سیاست داخلی در آمریکا اذعان نموده است.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در بخشی از برنامه چشم‌انداز بامدادی دوم شهریورماه، به درگیری و تنش در داخل مجموعه کاخ سفید پرداخته و به وضعیت بحرانی و آشفته این روزهای سیاسی در ایالات متحده آمریکا اذعان نموده است.

پس از توضیح کوتاهی که «جلال فرهنگ»، مجری این برنامه ارائه داد، «ناصر معدنی» دیگر مجری چشم‌انداز بامدادی به تکمیل این موضوع پرداخت و گفت: «وزیر دادگستری آمریکا در واکنشی به تکرار انتقادها از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آن کشور با صدور بیانیه‌ای گفته که وزارت‌خانه‌اش تسلیم فشارهای سیاسی نخواهد شد. انتقادعلنی میان رئیس جمهوری و وزیر کابینه‌اش در آمریکا در حالی بالا گرفته که محکوم شدن دو چهره سیاسی نزدیک به آقای ترامپ در دادگاه فضای سیاسی واشنگتن را بسیار پرتنش کرده است.»

«سام فرزانه»، گزارشگر بی‌بی‌سی یکی دیگر از افرادی بود که با گزارشی کوتاه در این برنامه به بحران سیاست داخلی در ایالات متحده اشاره داشت؛ جایی که وی این‌گونه گفت: «دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که معمولا تمایلی به صحبت در مورد استیضاح نداشت، در گفتگویی با شبکه خبری فاکس گفته که استیضاح او منجر به سقوط بازارهای سهام می‌شود. آقای ترامپ که از دادگاهی شدن یکی از وکلا و یکی از رؤسای کارزار انتخاباتی‌اش خشمگین است، سعی کرده با تحقیر و توهین وزیر دادگستری‌اش او را مجبور به کناره‌گیری کند. وزیر اما جلوی آقای ترامپ ایستاده و حاضر نیست سمتش را ترک کند.»

این نوع پرداختن شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی به درگیری‌های سیاسی در داخل مجموعه کاخ سفید را می‌توان اعترافی دیرهنگام و از روی اجبار دانست؛ شاید اگر این درگیری‌ها و آشفته‌بازار سیاسی در آمریکا شدت نمی‌گرفت و در حوزه رسانه‌ فراگیر نمی‌شد، این شبکه سلطنتی انگلیسی همچنان در مقابل آن سکوت پیشه کرده بود و اکنون که دیگر همه دنیا واقعیت‌ها را فهمیده‌اند، برای حفظ چهره و ظاهر بی‌طرفانه خود چاره‌ای جز اعتراف به آن نداشته است.

در واقع از آغاز دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، بر سر موضوعاتی مختلف از قبیل ایران، چین، سوریه، فرمان مهاجرتی و ... شاهد اختلافات داخلی در کابینه وی و شخص او را اعضای کابینه‌اش بوده‌ایم؛ اختلافاتی که اکنون به اوج خود رسیده است.

چندی پیش "پولیتیکو" برگی دیگر از این اختلافات داخلی در کاخ سفید را رو کرد؛ جایی که «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا با «استفان میلر» از مشاوران رده بالای کاخ سفید و فردی که از وی به عنوان دومین مشاور اصلی ترامپ یاد می شود، بر سر فرمان مهاجرتی رئیس جمهور آمریکا، کارشان به مشاجره و درگیری علنی کشیده است.

در سمتی مشابه نیز، شبکه تلویزیونی "سی.ان.ان" آمریکا، بر اساس اطلاعاتی که به دست آورده بود در گزارشی ویژه تأکید کرد که اختلافات میان دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور و رکس تیلرسون، وزیر خارجه ایالات متحده به قدری بالا گرفته است که هر لحظه احتمال استعفای او از حضور در کابینه ترامپ وجود دارد؛ این شبکه دخالت‌های مستقیم و اثرگذار ترامپ در امور داخلی این وزارت‌خانه را عامل استعفای احتمالی تیلرسون معرفی می‌کند.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل