1945

گام بلند «شصت دقیقه» برای تصاحب روند سوال مجلس از روحانی

4 سال قبل

هم رسانی

   حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان در مجلس شورای اسلامی

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در برنامه «شصت دقیقه» به طرح و بررسی سوال مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور کشورمان پرداخته و تلاش کرده است تا تفاسیر خود را به مخاطبین القا نماید.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛


بی‌بی‌سی فارسی و برنامه «شصت دقیقه» که علاقه زیادی به ارائه تفاسیر جهت‌دار از موضوعات مختلف داخلی ایران دارند، این‌بر پس از حضور حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برای پاسخ دادن به سوال نمایندگان مردم، وارد عمل شده و تلاش کرد تا این‌بار نیز جریان این سوال را به سود خود تصاحب کند.

«نگین شیرآقایی»، مجری این برنامه در بخش توضیحی خود، این‌گونه وارد موضوع می‌شود: «رئیس جمهوری ایران امروز در مجلس آمار داد، فریاد زد، اما افشاگری نکرد، حرف‌هاش کلی بود و حتی یک‌جا پای رهبر ایران رو به میان کشید و گفت که آیت‌الله خامنه‌ای به او توصیه‌هایی درباره این جلسه کرده و تلاش می‌کنه تا به توصیه‌های او عمل کنه، توصیه‌هایی که شاید در مورد افشاگری نکردن بود و دعوت به یکپارچگی. اما نمایندگان مجلس با رأیشون نشون دادن که توضیحات حسن روحانی اون‌ها رو قانع نکرده. سوال‌های نمایندگان همون‌هایی بود که به گفته یکی از نماینده‌ها ماه‌هاست مردم می‌پرسند؛ این‌که چرا وضع بیکاری این‌چنینه و بازار ارز چنان؟ چرا مردم نسبت به آینده ایران تردید دارند و حتی در مورد نظام به گفته اون‌ها شک و تردید دارند؟»

این مجری بی‌بی‌سی تلاش کرد تا به مخاطبین خود بقبولاند که مشکلات اقتصادی چند ماه اخیر ایران ریشه در اصل نظام داشته و به همین دلیل از سوی رهبری کشورمان به حسن روحانی توصیه شده است که در مجلس این گونه کلی‌گویی کند و واقعیت‌ها را به زبان نیاورد.

به عبارتی وی تلاش کرد تا خبر حضور رئیس جمهور کشورمان در مجلس شورای اسلامی و سخنان نمایندگان و حسن روحانی در این رابطه را به گونه‌ای بازتاب و شرح و تفسیر دهد که انگار این رهبر معظم انقلاب است که نمی‌خواهد مشکلات اقتصادی مردم رفع شود و دست و پای دولت را در مسیر رفع مشکلات بسته است.

به شکلی دیگر می‌توان تلاش‌های نگین شیرآقایی را در یک جمله این‌گونه خلاصه کرد که وی با جملات خود به دنبال ناامید کردن مردم از اصل نظام جمهوری اسلامی و رهبری کشورمان بود و حتی پای خود را هم از این فراتر گذاشته و مدعی شد که مردم کشورمان این روزها از نظام ناامید شده‌اند و این دقیقا همان جمله مورد علاقه این روزهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل است.

پس از این تفسیرهای جهت‌دار، این برنامه با پخش گزارشی وارد فازی دیگر شده و اینبار تلاش کرد که تا از اثربخشی تحریم‌های جدید ضد ایرانی آمریکا سخن بگوید؛ جایی که «کسری ناجی»، گزارشگر این برنامه می‌گوید: «آقای روحانی تحریم‌های آمریکا را مسبب اصلی اوضاع نابسامان اقتصادی امروز کشور دانست؛ او گفت ناآرامی‌های اخیر کشور رئیس جمهوری آمریکا را به خروج از برجام و اعمال مجدد تحریم‌ها تشویق کرد.»

اما آیا مردم ایران واقعیت‌های اطراف خود را درک نمی‌کنند؟!

تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر صداقت مسئولان در برابر مردم و شفاف‌سازی امور و البته قانون‌مداری، کاملا نشان دهنده خط مشی فکری ایشان بوده و همین نگرش ثابت و مستمر به اندازه‌ای اعتماد را به مردم کشورمان منتقل کرده است که با وجود مشکلات اقتصادی هرگز میان خود و رهبری فاصله ایجاد نکنند و هر زمان لازم باشد حمایت خود را به شکل‌های مختلف ابراز نمایند.

حضور حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان در مجلس شورای اسلامی و پاسخ به سوالات نمایندگان مردم و البته عدم قانع شدن آن‌ها از پاسخ‌های آقای رئیس جمهور، فرایندی کاملا قانونی است که نظام جمهوری اسلامی برای دفاع از حقوق مردم مهیا کرده و مطابق قانون هم اجرایی شده است؛ اما جدای از کیفیت این سوال و پاسخ، ظاهرا وجود چنین فرصت‌هایی در قانون جمهوری اسلامی ایران و اجرای آن با اهداف بی‌بی‎سی و مدیران دولتی پشت پرده‌اش در تناقض است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل