1996

وحشت بی‌بی‌سی از حضور مؤثر مردم ایران در فضای مجازی

4 سال قبل

هم رسانی

   خشم بی‌بی‌سی از فعالان توئیتری ایران

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در برنامه شصت دقیقه به موضوع فعالیت مردم ایران در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی پرداخته و تلاش کرده است آن را تصاحب کند.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در برنامه شصت دقیقه که شامگاه 26 شهریورماه پخش گردیده است، با پرداختن به موضوع فعالیت مردم ایران در عرصه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تلاش کرده است تا ضمن استفاده از این موضوع برای اثبات وجود تفرقه میان ملت ایران، قدرت و اثربخشی فعالان فضای مجازی کشورمان را نادیده بگیرد.

"جمال‌الدین موسوی"، مجری این برنامه در توضیحاتی این گونه می‌گوید: «یکی می‌گوید دموکراسی و جامعه مدنی با رضا پهلوی، دیگری می‌گوید آزادی و مدارا و مریم رجوی، یکی هم زیر عکس علی خامنه‌ای می‌نویسد که جانم فدای رهبر و کاخ سفید را حسینیه می‌کنیم.

خیلی‌ها می‌گویند بحث‌های داغ شبکه‌های اجتماعی بازتابی از فضای ملتهب سیاسی در ایران است ولی واقعا اینطور است؟

اخیرا شبکه الجزیره و تلویزیون شماره چهار بریتانیا در گزارش‌های تخقیقی سازمان مجاهدین خلق را متهم کردند که برای حمله به حکومت ایران در شبکه‌های اجتماعی به جعل حساب‌های کاربری متصل شده، آن هم در مقیاسی عظیم.

خود حکومت ایران هم از مدت‌ها قبل متهم بوده که با تشکیل لشکری سایبری به مخالفانش حمله می‌کند.

اصولا کاربران فضای مجازی را تا چه حد می‌توان نمادی از واقعیت آماری جامعه دانست؟

آیا واقعا نبض جامعه در فضای مجازی می‌تپد؟»

اما این درحالیست که در حوزه‌ها و موضوعات مختلف، فعالان فضای مجازی ایران اسلامی، با استفاده از شبکه‌های اجتماعی مختلف، صدای حقانیت خود را به گوش جهانیان رسانده‎اند و همین اقتدار و اثربخشی باعث شده است که بی‌بی‌سی تلاش کند آن را تخریب نماید.

بررسی روزانه شبکه‌های اجتماعی در ایران، از جمله توئیتر به راحتی نشان می‌دهد که اکثریت مطلق فعالان این عرصه دارای اعتقاداتی اسلامی و انقلابی هستند که محتوایی برمبنای واقعیت‌های جامعه و حامل ارزش‌های اسلامی و انقلابی را در این فضاهای مختلف نشر می‌دهند.

هر زمان رویدادی در مقابل این ارزش‌ها قرار گرفته است و یا فرد یا حتی گروهی در این شبکه‌های اجتماعی فعالیتی مخرب این ارزش‌ها انجام داده است، قطعا با فاصله‌ای بسیار کم، شاهد شکل‌گیری اتحادی عظیم میان کاربران ایرانی بوده‌ایم که با استفاده از هشتگ (#) متحد، پاسخی کوبنده به آن‌ها داده‌اند و این اتحاد به قدری بارز و پررنگ بوده است که خیلی زود به عنوان پر استفاده‌ترین در بخش فارسی شبکه‌های اجتماعی و حتی جهان شناخته شوند.

البته نباید از این نکته نیز غافل بود که بسیاری از جریانات ضد انقلابی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی یا تماما از کشورهای مختلف و آن سوی مرزها عملیاتی می‌شود و یا مدیریت آن در آن سوی مرزها قرارداشته و تنها چند نفر به عنوان عواکل اجرایی در راستا اهداف تعیین شده در خارج از کشور، فعالیت می‌کنند.

با این وجود قطعا وحشت و خشم بی‌بی‌سی و دولت‌های حامی آن از این اتحاد اثربخش ایرانیان در فضای مجازی است که باعث شده به طور ویژه آن را مطرح و تخریب نماید.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل