2011

حوثی‌های وحشی و سعودی‌های مظلوم!

4 سال قبل

هم رسانی

   تصویری از وضعیت جنگی یمن

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در گزارشی خبری برای وضعیت زندانیان مزدور سعودی در یمن ابراز نگرانی شدید می‌کند.

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی در یکی از بخش‌های خبری سوم مهرماه به موضوعی پرداخته است که بیش از پیش همراهی این شبکه انگلیسی از جنایات غیرانسانی عربستان و متحدانش در منطقه را اثبات می‌کند.

بی‌بی‌سی در این گزارش به وضعیت زندانیان مذدور سعودی در یمن پرداخته و رفتار با آن‌ها را اوج نقض حقوق بشر معرفی می‌کند.

"رعنا رحیم‌پور"، گوینده این بخش خبری در این رابطه می‌گوید: «یک گروه فعال حقوق بشر در یمن می‌گوید، حوثی‌های یمن اسیران را شکنجه و آزار و اذیت می‌کنند. زندانیان سابق به دیدبان حقوق بشر گفته‌اند که نیروهای حوثی با میله آهن، تفنگ و ترکه چوب آن‌ها را شکنجه می‌کرده‌اند. دیدبان حقوق بشر شانزده پرونده از موارد بازداشت غیرقانونی توسط حوثی‌ها را مستند کرده است. گفته می‌شود مهمترین انگیزه این بازداشت‌ها اخاذی از خانواده بازداشت‌شدگان و استفاده از آن‌ها برای معاوضه زندانیان است.»

این شدت دفاع از مزدوران آل سعود و حمله رسانه‌ای و سیاسی علیه یمن در شرایطی عجیب است که روز به روز بر آمار قربانیان تجاوز عربستان و متحدانش به این کشور افزوده می‌شود.

چند وقتی است که نیروهای مقاومت در یمن با بالا بردن توان دفاعی و نظامی خود، توانسته‌اند پاسخ‌های کوبنده و خوبی به تجاوزات عربستان و متحدانش بدهند؛ حمله موشکی و عملیات‌های پهپادهای یمن علیه مواضع عربستان، امارات و ... در کنار افزایش قدرت دفاعی آن‌ها در مقابل تجاوزات این گروه به قدری اثرگذار بوده‌ است که برای مقابله با آن راهی جز فضاسازی رسانه‌ای نباشد.

در شرایطی که این روزها دیگر یمن مانند گذشته در برابر تجاوزات آل سعود ضعیف نیست، چه بهانه‌ای بهتر از حقوق بشر که این پیروزی‌ها را به حاشیه کشانده و دست مقاومت در یمن را در مقابل جنایات عربستان ببندد.

همین اخیرا یک جنایت بزرگ خبرساز شد؛ جنایتی که در آن جنگنده‌‌های ائتلاف سعودی به طور کاملا برنامه‌ریزی شده و با آگاهی، به یک اتوبوس مدرسه در یمن حمله کردند که طی آن بیش از 52 نفر که اکثرا دانش‌آموز بودند جانشان را از دست دادند.

بر اساس گزارشی رسمی که سازمان ملل متحد منتشر کرده است، در طی تنها سال 2017 میلادی، بیش از یک‌هزار و ۳۱۶ کودک یمنی به شکل‌های مختلفی قربانی جنایات عربستان و متحدانش شده‌اند؛ بیش از پنجاه درصد از آمار جانشان را از دست داده و مابقی دچار نقص عضو شده‌اند.

پیشتر هم یونیسف در گزارشی دیگر به این واقعیت تلخ اشاره کرده بود که تا پایان سال 2017 میلادی بیش از پنج هزار کودک یمنی در اثر حملات عربستان و متحدانش جانشان را از دست داده‌اند.

با این وجود آیا اظهارات یک مزدور عربستانی که در جنایات بسیاری نقش داشته، قابل استناد است؟!

از آن گذشته، شکنجه چند جنایتکار بیشتر نقض حقوق بشر است یا قتل‌عام هزاران کودک؟!

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل