شبکه فارسی زبان بیبیسی، بار دیگر در بخش ناظران وبسایت خود و انبار با قلم "جواد کوروشی"، به سیاهنمایی در خصوص وضعیت اقتصادی ایران پرداخته است.
بیبیسی فارسی به عنوان اصلیترین رسانه جریان غرب گرا از همان بدو تأسیس تلویزیون ماهوارهای خود در دی ماه 1387 رویکردهای خصمانه شدیدی را بر علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است. این رسانه انگلیسی نزدیک به بهاییان غرب گرا و مخالف حکومت ایران، در این راستا همواره تلاش داشته است تا ضمن سیاه نمایی اوضاع و شرایط جامعه ایران آن را بحرانی جلوه بدهد.
این خط خبری کاملاً هدف دار در حالی است که به طور همزمان اتاق فکر این رسانه انگلیسی مدعی بی طرفی و اطلاع رسانی شفاف رویدادها و حوادث برای مخاطبان فارسی زبان هست. با خروج آمریکا از توافق هستهای موسوم به برجام بیبیسی فارسی تلاش کرد تا به نوعی به بزرگنمایی مشکلات اقتصادی کشور دست بزند. آنها تنها راه نجات مردم ایران را پذیرش الزامات نظام لیبرال دموکراسی و اذغام در ساز و کارهای مورد تأیید غرب معرفی می کردنند.
اتاق فکر بیبیسی با تمام توان به دنبال ناامید کردن مردم از اصلاح و امید به آینده است. آنها به دنبال تصویرسازی از آیندهای شوم و تاریک در پیش چشم مخاطبان خود هستند. در همین راستا، این رسانه حتی نامهها و بیانیههای برخی اقتصاد دان ها و پیشنهادهای آنها در جهت بهبود و اصلاح امور که امری عادی در هر سیستم حکومتی است را به عنوان نشانهای از وجود بحران معرفی میکنند.
به طور مثال اتاق فکر لندن نشین بیبیسی فارسی با مانور رسانهای گسترده بر نامه 50 اقتصاددان ایرانی به رئسای قوای مقننه، قضائیه و مجریه جمهوری اسلامی ایران مدعی میشود: "نامه اخیر اقتصاددانان درباره بروز یک فاجعه ملی هشدار میدهد".
همچنین در تکمیل همین جریان سازی خبری است که جواد کوروشی از چهرههای تندروی مخالف حکومت جمهوری اسلامی در صفحه ناظران می گویند وب سایت بیبیسی، ضمن تمرکز بر کلید واژه فاجعه ملی به منظور تحت تأثیر قرار دادن مخاطب مدعی موهوم بودن مفهومی به نام اقتصاد مقاومتی میشود. این مدعا در حالی است که معنا و مفهوم اقتصاد مقاومتی مبتنی بر یک پیشینه علمی و منطقی است.
البته نویسنده این مطلب تا این حد نیز اکتفا نمیکند و پا از این نیز فراتر مینهد و بدون ارائه هیچ گونه سند و مدرکی و در راستای سیاست ناامیدسازی مردم مدعی وجود وضعیت فلاکت بار در کشور میشود. مروز بند به بند ادعاهای جواد کوروشی حکایت از عدم تخصص او در امر اقتصاد و نوع نگاه عنادآلود به جمهوری اسلامی دارد. باید اذعان داشت که بدون شک در ایران نیز به مانند بسیاری از نواحی دیگر جهان شاهد مشکلات اقتصادی در جامعه هستیم اما اینکه با سیاه نمایی این مسئله را به عنوان بحران بخوانیم با هیچ منطق و پارامتر علمی همراهی ندارد.
مشاهده نظرات