2086

پمپاژ ناامیدی بی‌بی‌سی بعد از رأی مجلس به 4 وزیر پیشنهادی دولت

4 سال قبل

هم رسانی

   رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی به 4 وزیر پیشنهادی دولت

شبکه فارسی زبان بی‌بی‌سی واکنشی همراه با ناامیدی به ماجرای رأی اعتماد مجلس ایران به وزرای پیشنهادی دولت نشان داد.

بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت ساعت 13 بعد از ظهر یکشنبه آغاز شد و نمایندگان در حدود 9 ساعت بدون وقفه به بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت پرداختند. آقایان فرهاد دژپسند، محمد شریعتمداری، محمد اسلامی و رضا رحمانی به ترتیب برای وزارتخانه‌های نامبرده به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شده.

نمایندگان فرهاد دژپسند وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی را با ۲۰۰ رأی موافق، ۵۰ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۵ نماینده حاضر در جلسه به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی انتخاب کردند. همچنین نمایندگان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت را با ۲۰۳ رأی موافق، ۴۹ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۵ رأی مأخوذه به رضا رحمانی به عنوان وزیر صنعت رأی اعتماد دادند.

در نهایت نیز محمد اسلامی با کسب با ۱۵۱ رأی موافق و ۹۸ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۴ نماینده حاضر در مجلس به اسلامی برای وزارت راه و شهرسازی انتخاب شد نمایندگان مجلس شورای اسلامی محمد شریعتمداری را نیز با ۱۹۶ رأی موافق، ۶۳ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۴ نماینده حاضر در جلسه به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتخاب کردند.

در همین زمینه شبکه بی‌بی‌سی فارسی در برنامه شصت دقیقه خود به صورت مفصل به موضوع رأی گیری وزاری پیشنهادی دولت پرداخت. بی بی سی فارسی که در دو انتخابات گذشته ریاست جمهوری به صورت جدی از حسن روحانی برای رأی آوری حمایت به عمل آورده و وی را به عنوان کندیدای اصلح به مردم معرفی کرد اکنون و پس از گذشت بیش از یک سال از دوره دوم ریاست جمهوری آقای روحانی تمام تلاش خود را برای پیاده سازی پروژه عبور از روحانی به کارگرفته است.

در جریان پوشش مراسم رأی گیری این 4 وزیر پیشنهادی این سیاست شبکه بی بی سی فارسی قابل مشاهده بود. بی بی سی در طول گزارش خود تماماً تلاش کرد تا به مخاطب خود اینگونه القا کند که با این تغییرات در کابینه هیچ اتفاق جدیدی نخواهد افتاد و خبری از بهبود وضعیت اقتصادی مردم نخواهد بود. بی‌بی‌سی علت این امر را هم سیاست‌های شخص رئیس جمهور دانست.

نکته جالب توجه دیگری که در گزارش بی‌بی‌سی مشهود بود این بود این شبکه تلاش کرد با دوختن زمین به آسمان این تغییرات را بی اثر جلوه دهد از جمله اینکه این شبکه انگلیسی وجود نهادهای اطلاعاتی موازی را یکی از علل جدی بی اثر بودن این تغییرات دانست.

به نظر کاملاً در رفتار رسانه‌ای بی‌بی‌سی مشخص است که دیگر آن‌ها هیچ حسابی بر روی حسن روحانی باز نکرده‌اند و به دنبال یک فرد کاملاً وابسته به غرب و معرفی آن برای دور بعد ریاست جمهوری می‌باشند.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل