2182
سخنان تازه رهبر کره شمالی و شکست اوهامهای تبلیغی بیبیسی
|
4 سال قبل
هم رسانی
|
شکست مذاکرات رهبران کره شمالی و آمریکا
اظهارات اخیر رهبر کره شمالی، بار دیگر طرح بیبیسی در خصوص رابطه این کشور با آمریکا را خنثی نمود.
پس از خروج آمریکا از برجام یکی از برنامههای جدی و هماهنگ شده بیبیسی فارسی با مقامهای آمریکایی پرداختن و برجسته سازی لزوم آغاز مذاکرات مجدد میان تهران و واشنگتن برای رسیدن به توافق تازه بود. در راستای همین سناریو و به دنبال دیدار رهبر کره شمای با رئیس جمهور آمریکا از سوی این رسانه انگلیسی نزدیک به مخالفان جمهوری اسلامی ایران، این الگو به عنوان تنها راه حل پیش روی جمهوری اسلامی برای رسیدن به پیشرفت اقتصادی و پایان دادن به مشکلات اقتصادی مورد برجسته سازی قرار گرفت. در این سناریو تلاش بر این بود تا به مخاطبان ایرانی اینگونه نشان داده شود که تنها راه امید به آینده، مذاکره مجدد میان تهران و واشنگتن بر سر توافقی جامعتر و جدید است.
اتاق فکر بیبیسی فارسی تلاش داشت تا با شرطی کردن وضعیت معیشتی مردم و گره زدن آن با تحریمها با افزایش فشار افکار عمومی به حاکمیت، زمینه ساز توافق تازه و عقب نشینی جمهوری اسلامی از توان دفاعی و سیاستهای منطقهای این کشور را فراهم آورد. درست در همین راستا الگوی مذاکرات میان رهبران آمریکا و کره شمالی مورد تمرکز رسانهای قرار گرفت. البته با گذشت زمان و عهدشکنیهای پی در پی رئیس جمهور تاجرپیشه آمریکا در قبال توافقهای صورت گرفته با کره شمالی، به نظر میرسد تمام این طراحیها تصویر شده برای ایرانیان در حال فروپاشی است. آشکار شدن فضا این روزها کار را به جایی رسانده است که علی رغم عدم اعتراف بیبیسی فارسی در خصوص علت تمرکز گذشته رسانهای بیش از حد این رسانه نزدیک به بهاییان غرب گرا و مخالف جمهوری اسلامی بر مذاکرات و دیدار رهبران کره شمالی و امریکا، به مرور شاهد اعتراف به شکست خوردن تمامی آن اوهامها در بی بی سی فارسی هستیم.
در تازهترین اعتراف بیبیسی فارسی، وب سایت این رسانه گزارش داد که: "کیم در پیام تلویزیونی سال نوی میلادی که از تلویزیون کره شمالی پخش شد، تاکید کرد که اگر تحریمها برقرار بمانند، او پی راه دیگری برای حفاظت از منافع کشورش خواهد رفت". کیم گفت: "اگر آمریکا به وعدهای که در برابر همه جهان داده عمل نکند … و بر برقرار ماندن تحریمها و فشارها علیه جمهوری ما پافشاری کند، گزینه دیگری نخواهیم داشت به جز این که در پی راه جدید دیگری برای حفاظت از حاکمیت ملی خود و منافعمان باشیم." کره شمالی آزمایشهای موشکی و هستهای خود را متوقف و بعضی از تاسیسات اتمی خود را منهدم کرده است ولی تاکنون نشانهای مبنی بر خلع سلاح هستهای کامل این کشور دیده نشده است".
در نهایت بیبیسی مینویسد: "کره شمالی خواهان لغو تحریمهای اعمال شده از سوی شورای امنیت و آمریکا علیه کره شمالی است و آمریکا میگوید تا زمانی که خلع سلاح هستهای این کشور به تأیید نرسد، فشارهای بین المللی ادامه خواهد داشت."
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل