2200

در بی‌بی‌سی فارسی فقط دراویش "شهید" می‌شوند!

4 سال قبل

هم رسانی

   تصویر کاریکاتوری با موضوع قتل سه نفر توسط راننده اتوبوسی که درویش بود و در خبرگزاری فارس منتشر شد

سایت بی‌بی‌سی فارسی اقدام به انتشار گزارشی از دراویش نموده است و سعی کرده به نوعی فهرستی تهیه کند از دراویشی که در ایران به هر دلیلی کشته یا بازداشت شده اند. از نظر رسانه ی انگلیسی در هیچ شرایطی نباید جلوی حرکات خشونت آمیز دراویش گرفته شود؛ و همچنین در بی‌بی‌سی فارسی اگر بهر دلیلی دراویش کشته شوند "شهید" محسوب خواهند شد!
تلویزیون و سایت بی‌بی‌سی فارسی همواره حامی دراویش بوده است. این رسانه به دلیل "تحرکات ضد نظام" دراویش معمولا به پوشش اخبارشان اقدام می نماید. این اقلیت در ایران پیش از انقلاب اسلامی و در زمان پهلوی رفتاری دو پهلو با حاکمیت پهلوی داشته اند و گاهی سعی در نزدیک شدن و گاهی سعی در ضربه زدن به سیستم حاکمیتی با انگیزه دستیابی به جایگاه قدرت و سهم خواهی داشته اند؛ و پس از انقلاب نیز به دنبال عدم دستیابی به قدرت و منزلت در سیستم حاکمیتی، بازهم به عنوان "مخالفان" نظام جمهوری اسلامی ایران دست به اقدامات شرورانه می زنند.

در چند سال گذشته به دلیل رفتار خشونت آمیز دراویش علیه مردم، چهره این اقلیت بین مردم بیش از پیش مخدوش و نمایان شده است. از فجایعی که در چند ماه گذشته توسط دراویش علیه مردم رقم خورده حادثه حمله وحشیانه راننده اتوبوسی است که به صف مردم و پلیس ها زد و باعث کشته و زخمی شدن چندین نظامی و غیر نظامی شد که بعدا مشخص گشت توسط دراویش و در یک حرکت اعتراض آمیزانه! صورت گرفته است. اخبار و جزئیات این حرکت توسط بی‌بی‌سی فارسی هرگز گزارش داده نشد.

با تمام اغتشاشاتی که اقلیت دراویش بوجود آورده اند همواره بی‌بی‌سی فارسی سعی در ساخت چهره ای مظلومانه از ایشان دارد. این رسانه هرگز از لفظ "شهید" برای کشته شدن شخص یا اشخاصی استفاده نمی کند؛ حتی زمانی که مدافعان حرم اگر توسط داعشیان به شهادت رسیده اند، بازهم بی‌بی‌سی فارسی از آن ها تحت عنوان "کشته شده" یاد می کند؛ اما تنها قشری که از نظر بی‌بی‌سی فارسی به هلاکت رسیدنشان "شهادت" محسوب می شود "دراویش" است!

طرح ترویج صوفی گری در دوران معاصر توسط آمریکا و انگلیس رقم خورده است.

استفان شوارتز (نویسند ه وتحلیل گر غربی) فاش می کند بر اساس طرحی محرمانه که در پنتاگون بررسی شده است یکی از هفت هدف دنیای غرب برای موفق شدن در دنیای اسلام کمک به بازگشت تصوف به این جوامع است که به عنوان جایگزین و رقیبی برای اسلام رادیکال به شمار می رود. برنارد لوییس هم در کنفرانسی که در بنیاد نیکسون برگزار شد به دولت بوش پیشنهاد کرد که برای ارتقای سطح گفتگو بین آمریکا و دنیای اسلام با شیخ محمود هشام کعبانی رهبر بزرگ ترین گروه صوفیه به مذاکره بنشیند.نویسنده آنگاه خصوصیت صوفیه را بررسی کرده و می گوید: ایران به عنوان یکی از کانون های مهم صوفیه در جهان اسلام است.

جاسوس انگلیسی "مسترهمفر" نیز در کتاب خود در خصوص برنامه ی انگلیس ضربه زدن به اعتقادات مردم با پررنگ کردن فعالیت صوفیه می نویسد: " گسترش همه جانبه خانقاه های دراویش، تکثیر و انتشار رساله ها و کتاب هایی که مردم عوام را به روی گرداندن از دنیا و مافیها وگوشه گیری سوق می دهد، مانند مثنوی مولوی و احیاء العلوم غزالی و گسترش فعالیت اقطاب دراویش و..." در راس اصلی ترین برنامه های انگلیس قرار می گیرد.

حتی انگلیس اقدام به پشتیبانی مالی مستقیم از این اقلیت می کند.
مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل