3206
مقاله کینه ورزانه تازه عنصر امنیتی در بیبیسی فارسی
|
3 سال قبل
هم رسانی
|
حسین باستانی مجری بهائی بیبیسی فارسی
حسین باستانی از اعضای اتاق فکر بیبیسی فارسی و از حقوق بگیران سرویس جاسوسی انگلیس از جمله افرادی است که همواره در نوشتن مقاله های تخریبی علیه جمهوری اسلامی یکی از فعال ترین افراد محسوب می گردد.
با توجه به این پیشینه، حسین باستانی این روزها که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به سر می بریم، به شدت در اتاق فکر بیبیسی فارسی برای سیاه نمایی انقلاب ایران و تخریب دستاوردهای آن فعال شده است. در تازه ترین اقدام های این عنصر امنیتی و بهایی در بیبیسی فارسی، انتشار مقاله ای در وب سایت این رسانه انگلیسی با عنوان "بازخوانی۴۰ سال ادبیات حذف: از طاغوتی و لیبرال تا فتنهگر و برانداز است" در دستور کار او قرار گرفت.
او در این مقاله کاملاً کینه ورزانه و یک طرفه می نویسد: "در چهل سال سپری شده از پیروزی انقلاب اسلامی، به طور پیدرپی گروههایی از فعالان و شهروندان ایران از عرصه مشارکت سیاسی حذف شده اند. یکی از ویژگیهای این روند تدریجی، انتساب کلیدواژههای مشخص به جریاناتی بوده که کنار زدن آنها، در دستور کار حاکمان قرار گرفته است."
او در ادامه مدعی می شود که "تولید و جا انداختن این کلیدواژه ها، فرایندی سیاسی - تبلیغاتی بوده که بخشی جدایی ناپذیر از گفتمان رسمی ایران در دوران پس از پیروزی انقلاب محسوب میشود. گفتمانی که بر حذف عناصر نامطلوب سیاسی، و به عبارت دیگر بر نوعی ادبیات حذف مبتنی است".
باستانی سپس تلاش می کند تا جمهوری اسلامی را به اتخاذ سیاست های سرکوبگرایانه مذهبی متهم کد. "طیف متنوعی از شهروندان ایران، در چهار دهه اخیر به واسطه مذهب خود یا در نتیجه ادعای انتساب به مذهبی خاص از فعالیت در عرصه عمومی محروم شده اند. تفاوت این گروه از شهروندان با گروه های قبلی این است که اغلب متهمان زیرگروه مذهبی، درگیر فعالیتهای سیاسی نبوده اند. خیلی از این شهروندان، در نتیجه محرومیت از حقوق شهروندی در قوانین نوشته و نانوشته، به طور کلی در ورود به عرصه عمومی محتاط بوده اند. با وجود این حکومت در بسیاری از موارد، در صورتی که چنین شهروندانی را "در معرض فعالیت عمومی تشخیص داده، برای جلوگیری به مذهب آنها -یا مذهبی که ادعای عضویتشان در آن را داشته- استناد کرده."
جالب آنکه بلافاصله باستانی بدون اشاره به ماهیت فرقه گرایانه و وابسته بهاییان به اسرائیل و تلاش آنها در جهت جاسوسی به نفع اسرائیل مدعی می شود"در همین ارتباط، بهایی احتمالا نخستین نسبتی بوده که از همان آغاز پیروزی انقلاب، باعث محرومیت قطعی از فعالیت سیاسی در ایران شده است".
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل