5218

چرا بی بی سی حملات تروریستی نیوزلند را تروریستی نمیداند؟

4 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی فارسی

روز جمعه نژادپرستان با حمله به دو مسجد «نور» و« لینوود» در شهر «کرایست‌چرچ» نیوزیلند که همزمان با اقامه نماز جمعه، در این دو مسجد اتفاق افتاد یکی از سیاهترین روزهای تاریخ این کشور را به گفته نخست‌وزیر نیوزیلند رقم زدند.
رسانه‌های محلی به نقل از پلیس و نیروهای امنیتی اعلام کرده‌اند که حداقل 50 نفر در این حملات کشته و 48 نفر نیز زخمی شده‌اند احتمال افزایش تعداد کشته‌ها نیز وجود دارد. در میان زخمی‌ها تعدادی زن و کودک دیده می‌شود.

همزمان با این جنایت بسیاری از دولتمردان جهان و از جمله دولت ایران این جنایت را محکوم کردند. مردم در سراسر جهان نیز در رسانه‌های اجتماعی به محکومیت این حملات پرداخته‌اند. وزیر امورخارجه کشورمان در توئیتی نوشته: مصونیت‌ها در راستای تشویق به عدم تحمل مخالف در «دموکراسی‌های» غربی، منجر به این می‌شود: «قلدرهای اسرائیلی وارد مسجدی در فلسطین می‌شوند و به مسلمانان توهین می‌کنند؛ تروریست‌ها در نیوزیلند، کشتار 49 مسلمان را پخش زنده می‌کنند.دورویی غربی‌ها در دفاع از سیاه‌نمایی مسلمانان به بهانه «آزادی بیان» باید پایان یابد.»

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اما در حساب توئیتری خود درخصوص حمله تروریستی بدون اینکه مستقیما این جنایت را تروریستی بداند نوشته است: «همدردی عمیق خود را با مردم نیوزیلند پس از کشتار بی‌رحمانه در مساجد نیوزیلند اعلام می‌کنم. 49 فرد بیگناه بی‌رحمانه جان باختند، به علاوه شمار زیادی زخمی شدند. ایالات متحده در کنار نیوزیلند ایستاده است.»

در این بین برخی از رسانه‌ها مثل بی‌بی‌سی فارسی نیز در حالی که در جنایت‌های به مراتب کوچکتر که قبلا توسط داعشی‌های اروپایی در غرب انجام می‌شود صراحتا حادثه را تروریستی اعلام می‌کردند، تنها تیتر زده که «49 نفر در حمله به دو مسجد کشته شدند.»

در حالی که حمله تروریست‌های نیوزلندی به دو مسجد در این کشور موجب شهادت و مجروح شدن بیش از ۸۰ نمازگزار شد؛ بی‌بی‌سی فارسی که همواره در تلاش است تا هرگونه حادثه‌ای را در کشورهای اروپایی تروریستی جلوه دهد و آمار زخمی‌ها را برجسته سازد در برابر این حمله به مسلمانان الفاظ "تلفات قابل توجه و حمله مسلحانه" را انتخاب می‌کند و در مقابل برای زخمی شدن چند نفر در مترو لندن تیتر "حمله تروریستی" می‌زند!

حال سئوالی که در پی این رویکرد دوگانه بی بی سی فارسی که کاملا مسبوق به سابقه هم هست ایجاد می شود این است که چرا این شبکه انگلیسی این حملات را تروریستی نمی داند؟ تا پیش از این رفتار دوگانه بی بی سی را در قبال حملات تروریستی در ایران و اروپا را می توانستیم به واسطه جغرافیا توجیه کنیم که هر حمله ای در خاک اروپا حتی با چاقو تروریستی است اما حمله به مجلس ایران تروریستی نیست. اما امروز جغرافیا که همان جغرافیا است یعنی این حمله در غرب اتفاق افتاده است پس دلیل این رفتار دوگانه چیست؟

به نظر تنها یک مورد است و آن مسلمان بودن آن ها است که بی بی سی را دچار این رفتار دوگانه می کند گو اینکه ریختن خون مسلمان از نگاه مدیران این شبکه مباح است. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل