528

بی‌بی‌سی وکیل زوری ایرانیان می‌شود!

6 سال قبل

هم رسانی

   تصویری از سایت بی بی سی فارسی

این امر کاملاً روشن و منطقی است که در هر کشوری و با هر حکومتی که در آن کشور بر سرکار باشد عده‌ای از مردم موافق وعده‌ای مخالف‌اند و همیشه گفته‌اند که اگر همه با تو موافق باشند این به معنای آن است که تو یک منافقی و یک جای کار می‌لنگد.
ایران نیز کشوری است که از مقدمه‌ای که در بالا ذکر شد مستثنا نیست و حکومت ایران هم هرگز حکومتی نبوده و نخواهد بود که تمام ملت ایران با عملکرد حاکمان و مسئولانش موافق باشند و رضایت کامل داشته باشند.
اما مسئلهٔ جالب اینجاست که همیشه حکومت ایران دشمنانی سرسخت داشته که برای مردمش کاسهٔ داغ‌تر از آش بوده‌اند و دوستی‌هایی با ملت ایران ابراز داشته‌اند که بیشتر شبیه دوستی خاله خرسِ بوده و بوی سلام گرگ می‌داده است.
به‌تازگی بی‌بی‌سی فارسی یکی از سردمداران رسانه‌های غربی و ظاهراً دلسوز ملت ایران؛ در بخش "ناظران می‌گویند" یادداشتی منتشر کرده است که در مورد مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران در این یادداشت اظهارنظر شده است.
درجایی از این یادداشت آمده است:
"اگر فکر رایج سیاسی در جوامع معاصر را اساس قرار دهیم و معیارهای مشروعیت را "کارآمدی حکومت"، "رضایت مردم" و "تأمین رفاه" بگذاریم، آنگاه شاید بتوان ادعا کرد که نظام جمهوری اسلامی مشروعیت دارد ولی مشروعیتی که محدود، ضربه‌پذیر و شکننده است. یعنی جمهوری اسلامی در برخی زمینه‌ها مشروعیت قابل‌ذکری به دست آورده که حکومت را در یک قرارداد، نوشته و نانوشته، با ملت قرار می‌دهد ولی در زمینه‌های دیگر لنگ‌لنگان می‌رود و سرنوشت کارش مشخص نیست."
نکته‌ای که از متن بالا به نظر می‌رسد این است که چطور بی‌بی‌سی به خود اجازه می‌دهد که مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران را محدود، ضربه‌پذیر و شکننده بخواند؟
آیا تمام مردم ایران و یا اکثر مردم از نظام اسلامی ناراضی‌اند؟
آیا بی‌بی‌سی آمار دقیقی دراین‌باره ارائه کرده است؟
به نظر می‌رسد که معمولاً تمام ادعاهای بی‌بی‌سی در مورد ادارهٔ حکومت اسلامی در ایران بدون استدلال‌های محکم و آمارهای دقیق است و شگرد بی‌بی‌سی همیشه این بوده که از زبان مردم سخن بگوید و به‌ظاهر دردهای نهفتهٔ مردم را برملا کند، دردهایی که اصلاً معلوم نیست به همان میزانی که رسانه‌های دشمن می‌گوید بزرگ هستند یا این تنها توهم و دروغ‌پراکنی دشمن است برای سیاه نمایی و ناامید کردن ملت ایران؟
به‌علاوه آیا کارآمدی حکومت را باید به خاطر نارضایتی اقلیت مردم زیر سؤال برد؟
نکتهٔ دیگر اینکه رفاه در هر جامعه‌ای هرچقدر هم که پیشرفته باشد در برخی زمان‌ها به حداقل می‌رسد و بنا به شرایط کشور دستخوش تغییر و تحولاتی می‌شود. پس اقتصاد ایران و رفاه مردم ایران هم از این امر مستثنا نیست.
نکته دیگری که در این متن به چشم می‌خورد این است که چطور با این اطلاعات ناقص و این آمارهای ارائه نشده و شرایطی که سنجیده نشده، بی‌بی‌سی تبدیل به جادوگری پیشگو می‌شود و به‌راحتی آیندهٔ ایران را پیشگویی می‌کند که سرنوشت کارش مشخص نیست؟
بدیهی است که هدف بی‌بی‌سی از به کار بردن این ادبیات در مورد حاکمیت ایران تنها این است که ستون‌های نظام را متزلزل جلوه دهد و مردم ایران را پر از حقد و کینه نسبت به‌نظام نشان دهد که همچون آتش زیر خاکستر تمایل به شعله کشیدن و نابود کردن نظام رادارند. حال‌آنکه واقعیت چیز دیگری است و اکثریت ایرانیان در مقاطع مختلف تاریخی و در شرایط سخت و دشوار ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام اسلامی کشورشان هستند و بهای این مقاومت را به‌خوبی می‌پردازند. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل