552

بهانهٔ یک دیدار برای حمایت از منافقین

6 سال قبل

هم رسانی

   تصویر منتشر شده در سایت سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) از دیدار محمود عباس و مریم رجوی در پاریس ...

شبکهٔ فارسی زبان بی بی سی در گزارشی، با بهانهٔ بازتاب دیدار سرکرده سازمان مجاهدین خلق و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، از این فرصت به عنوان بهانه ای برای حمایت از منافقین استفاده کرده است ...

به گزارش بی بی سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی زبان وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس در یکی از گزارش‌های اخیر خود، در شرایطی به بازتاب جزئیات دیدار مریم رجوی، سرکرده سازمان تروریستی مجاهدین خلق و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در فرانسه پرداخته است که از این خبر به عنوان بهانه ای برای حمایت مجدد از منافقین بهره برداری کرده است.

بی بی سی فارسی در گزارشی که به این منظور و با تیتر «دیدار محمود عباس و مریم رجوی»، بر روی وبسایت خود منتشر کرده است، این گونه می‌نویسد: «محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و مریم رجوی از رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران شنبه شب در پاریس دیدار کرده‌اند.

به نوشته سایت مجاهدین خلق ایران، در این دیدار محمود عباس بر ضرورت مبارزه با بنیادگرایی و تروریسم در منطقه تأکید کرده است. خانم رجوی هم ایران را "منشاء اصلی تفرقه و بنیادگرایی و تروریسم در همه منطقه" نامیده و گفته است که مردم ایران و منطقه باید "با اتحاد عمل، منطقه را از شر بنیادگرایی که کانون آن در تهران تحت حاکمیت ملایان است خلاص کنند."»

بی بی سی در جایی دیگر نیز ادامه می‌دهد: «هنوز سخنگوی محمود عباس و هیچیک از دیگر مسئولان فلسطینی درباره دیدار وی و مریم رجوی توضیحی نداده‌اند، اما برخی رسانه‌های فلسطینی از منابعی که آن‌ها را نزدیک به تشکیلات خودگردان معرفی کرده‌اند و بدون ذکر نام آن‌ها نقل کرده‌اند که این دیدار صرفاً برای تبادل نظر بوده و تشکیلات خودگردان با وجود "دخالت‌های ایران در امور فلسطینیان" قصد دخالت در امور داخلی ایران را ندارد.

این منابع همچنین گفته‌اند که دیدار محمود عباس و مریم رجوی ربطی به حضور امیر ترکی در تجمع هواداران مجاهدین خلق در پاریس نداشته و سعودی‌ها برای این دیدار فشاری به آقای عباس نیاورده‌اند.

سازمان مجاهدین خلق ایران چندی پیش با حضور تعدادی از چهره‌های سیاسی خارجی، از جمله امیر ترکی فیصل، فرزند پادشاه پیشین سعودی و رئیس سابق اداره اطلاعات این کشور، همایشی را در پاریس برگزار کرد که اعتراض جمهوری اسلامی ایران را به دنبال داشت.

سازمان مجاهدین خلق سازمانیافته ترین سازمان مخالف حکومت جمهوری اسلامی در ایران است.

مقامات حکومت ایران این سازمان را یک سازمان تروریستی می‌دانند و آن‌ها را به دست داشتن در یک رشته اقدامات خشونت آمیز، از جمله ترور شماری از مقامات جمهوری اسلامی متهم می‌کنند. »

 

این شبکهٔ انگلیسی ادامه می‌دهد: «به نظر می‌رسد از هنگامی که محمود عباس به ریاست تشکیلات خودگردان فلسطینی رسید این نخستین بار باشد که او با یکی از رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران رسماً دیدار می‌کند، اما این سازمان برای آقای عباس و دیگر مسئولان فلسطینی ناشناخته نیست.

جنبش فتح که محمود عباس از فعالان قدیمی آن است روابطی دیرینه با سازمان مجاهدین خلق داشته که به بیش از انقلاب ایران باز می‌گردد.

مهرداد فرهمند، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در قاهره می‌گوید که گروهی از نفرات مسلح جنبش فتح در زمان جنگ ایران و عراق دوشادوش مجاهدین خلق در عملیات نظامی علیه نیروهای مسلح ایران شرکت داشتند که از جمله آن‌ها عملیات تصرف شهر مهران بود. »

اما آنچه که در خصوص این دیدار می‌توان اشاره کرد این حقیقت است که دلایل خاصی در پشت پردهٔ این ملاقات قرار دارد که توجه به شرایط و ویژگی‌های فردی و مجموعه‌های مذکور می‌تواند ما را به درک این دلایل نزدیک سازد.

سوابق فعالیت‌های هر دو سمت این دیدار کاملاً هم سو و دارای نقاط مشترک بسیاری است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت؛ از اسنادی که سال‌ها پیش در پی تسخیر سفارت خانهٔ آمیکا در تهران (لانه جاسوسی) به دست آمد و نشان می‌داد که محمود عباس به عنوان عضوی از CIA در حال فعالیت است گرفته تا خیانت‌های مشترکشان به مردمی که هموطنانشان هستند و ...

اما نقطهٔ مشترکی که در این دیدار می‌تواند نقش آفرین باشد، ارتباطات نزدیک هر دو با خاندان پادشاهی عربستان سعودی است؛ جایی که شواهد نشان می‌دهد دلارهای آل سعود توانسته است هم در فعالیت‌های ضد ایرانی مجاهدین خلق و هم در فعالیت‌های ضد فلسطینی تشکیلات خود گردان، اثرگذار باشد به طوری که برخی کارشناسان حتی معتقد هستند که عربستان می‌تواند سرنوشت ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین را نیز رقم بزند و به همین خاطر نیز محمود عباس که چند وقتی است جایگاه خود را در خطر دیده است، با تلاش برای آشکار کردن شخصیت ضد ایرانی خود، به سمت جلب نظر مقامات عربستانی گام برداشته تا شاید بتواند از این طریق باز هم بر صندلی ریاست خود باقی بماند.

حسین شیخ الاسلام، مشاور وزیر امور خارجه ایران نیز در گفتگویی خبری با توجه به سوابق فعالیتی این دو مجموعه که هر دو وطن فروش هستند، تأکید کرده است: "اینکه یک جناح فلسطینی سازشکار با صهیونیست‌ها که با فشار آمریکایی‌ها تسلیم اسرائیل شده است امروز در مقابل خط مقاومت ایستادگی می‌کند و با عناصر تروریستی دیدار می‌کند دور از انتظار نیست."

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل