588

سکوت بی پایان در خصوص یک همکاری شوم!

6 سال قبل

هم رسانی

   گروه تروریستی بوکوحرام ...

شبکهٔ فارسی زبان بی بی سی در گزارشی بار دیگر به بازتاب جنایات گروه تروریستی "بوکوحرام" در آفریقا پرداخته است اما همچنان در قبال همکاری‌های این گروه و آمریکا به سکوت خود ادامه می‌دهد ...

به گزارش بی بی سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی زبان بی بی سی در گزارشی که اخیراً بر روی وبسایت خود منتشر کرده است، بار دیگر به بررسی و بازتاب جنایات گروه تروریستی "بوکوحرام" در قاره آفریقا و به ویژه کشور نیجریه پرداخته است؛ اما این گزارش در شرایطی منتشر می‌شود که رسانهٔ وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس، همچنان اصرار می‌ورزد تا در برابر واقعیت‌های موجود که ارتباط و همکاری این تروریست‌ها با دولت آمریکا را اثبات می‌کند، سکوت پیشه کنند.

بی بی سی فارسی در این گزارش با تأکید بر این تیتر که «بوکوحرام 'ویدئوی تازه‌ای از دختران ربوده شده منتشر کرد'»، این گونه می‌نویسد: «گروه اسلام‌گرای بوکوحرام در نیجریه ویدئوی تازه‌ای منتشر کرده است که به ادعای این گروه تعدادی از دختران محصلی را نشان می‌دهد که بیش از دو سال پیش در شمال این کشور ربوده شده بودند.

این ویدئو مردی مسلح و نقابدار را در حال صحبت نشان می‌دهد که حدود پنجاه زن و دختر پشت سرش نشسته‌اند.

در تصویر این طور به نظر می‌آید که چند نفر از این زنان در حال پاک کردن اشک‌هایشان هستند و یکی از آن‌ها کودک خردسالی را در آغوش دارد.

یکی از آن‌ها از والدین دختران دربند می‌خواهد با دولت نیجریه برای فراهم کردن شرایط آزادیشان صحبت کنند. »

بی بی سی ادامه می‌دهد: «این دختر می‌گوید که اسیران در وضعیت بدی هستند و در حملات هوایی ارتش نیجریه آسیب دیده‌اند.

از ۲۷۰ دختری که در آوریل سال ۲۰۱۴ گذشته از مدرسه‌ای در شهر چیبوک ربوده شدند، بیش از ۲۰۰ نفر هنوز اسیر هستند.

دولت نیجریه هنوز واکنشی به انتشار این ویدئو نشان نداده است.

خبرنگار امور امنیتی آفریقا در بی‌بی‌سی می‌گوید که بوکوحرام تلاش می‌کند نبرد ارتش نیجریه علیه خود را ناموفق جلوه دهد. »

اما همانطور که پیش‌تر نیز در مواجهه با موضوعاتی در خصوص جنایت‌های گروه تروریستی "بوکوحرام" به آن اشاره کرده‌ایم، همهٔ واقعیت‌ها در خصوص فعالیت‌های این گروه، همین جملات منتشر شده توسط رسانه‌های مختلف غربی از جمله بی بی سی نبوده و نیست؛ بلکه در پشت پرده حقایقی وجود دارد که این گونه ابزارهای رسانه ای وابسه به دولت‌های غربی هیچ گاه حتی اندکی به آن‌ها نپرداخته‌اند.

این گونه رسانه‌ها تلاش می‌کنند تا "بوکوحرام" را همانند "داعش" و ... گروهی متکی بر اصول اسلامی و ضد غربی معرفی کنند و به این بهانه با نشان دادن چهره ای افراطی از اسلامی، اسلامی هراسی را در بین جوامع و مردم مختلف گسترش دهند.

این در شرایطی است که شواهد مختلف نشان دهندهٔ اثبات ارتباطات نزدیک این جنایتکاران با کشورهای مختلف غربی از جمله ایالات متحدهٔ آمریکاست.

از طرفی اسنادی منتشر شده تویط وبسایت افشاگر ویکی لیکس با اثبات این ارتباطات، نشان می‌دهد که چگونه سازمان سیا (سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا) مدت‌ها پیش تر از عملیات‌های تروریستی این گروه در نیجریه از آن اطلاع داشته‌اند و حتی دفتر سازمان سیا در الجزایر، بیش از چهل میلیون نایرا (واحد پول نیجریه) را با هدف برقراری همکاری‌هایی بلند مدت به گروه تروریستی بوکوحرام پرداخت می‌کند.

 

از طرفی نیز همانطور که می دانید، "بوکوحرام" به شاخهٔ آفریقایی القاعده مشهور است که با توجه به شواهد بسیار از جمله ارتباطات میان آمریکا و عربستان در خصوص این سازمان، ارتباطات میان بن لادن، رهبر سابق القاعده و جرج بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا و ... می‌توان از این طریق نیز رد پای شوم آمریکا در جنایات این تروریست‌ها را مشاهده نمود.

 

با این وجود، این که هر چند وقت یک بار، رسانه‌ها و شبکه‌های خبری وابسته به دولت‌های غربی، با گزارش‌هایی کوتاه و چند سطری، به بازتاب یکی از جنایات این تروریست‌ها بپردازند، یقیناً کارگشا نبوده و مشکلی از مردمی که قربانی این خشونت هستند حل نخواهد کرد؛ یقیناً زمانی مشکل به سمت حل شدن سوق پیدا می‌کند که به ریشه‌های آن توجه شود و سکوت بی پایان بی بی سی و امثال آن در برابر حقایق اصلی و ریشه‌های "بوکوحرام" که در عربستان سعودی و آمریکا تغذیه کرده و رشد می‌کند، کاملاً معنادار است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل