592

بی‌بی‌سی و استقرار بمب‌افکن‌های روسی در ایران

6 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی و استقرار بمب‌افکن‌های روسی در ایران

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که بمب‌افکن‌های بلندبرد Tu-22M3 و بمب‌افکن‌های Su-34 از پایگاه هوایی همدان به هوا برخاستند و مواضع داعش و جبهه‌النصره در حلب، دیرالزور و ادلب را هدف قراردادند و جنگنده‌های روسیه، پنج انبار بزرگ تسلیحات، سه مقر فرماندهی و کمپ آموزش شبه‌نظامیان تروریستی در حلب را تخریب کردند.
این اولین بار است که جنگنده‌های روسیه از پایگاه هوایی ایران برای عملیات در سوریه استفاده می‌کند. تمامی عملیات پیشین بمب‌افکن‌های بلندبرد روسیه از پایگاه‌های هوایی روسیه و پایگاه حمیمیم سوریه انجام می‌گرفت.
در همین راستا کلینزویچ معاون اول رئیس کمیته دفاع و امنیت شورای فدراسیون روسیه تصریح کرد: «به نظر من، هم‌اکنون تمامی زمینه‌ها فراهم است که بگوییم ائتلاف ضد تروریستی روسیه، سوریه، ایران و عراق نه‌تنها به وجود آمده است بلکه کارآمدی بیشتری از خود نشان داده است. من فکر می‌کنم اشکال جدید همکاری میان این کشورها در مبارزه علیه داعش می‌تواند به‌زودی صورت خواهد گرفت.»
این مقام روس می‌گوید که استفاده از فرودگاه همدان، حمل‌ونقل هوایی روسیه، زمان پرواز را کوتاهتر می‌کند و در پروازهای خود امنیت و کارآمدی را افزایش می‌دهد.
در این شکی نیست که امروز یکی از مشکلات اساسی در منطقه حضور تروریست‌های تکفیری داعش و هم‌پیمانان آن‌ها می‌باشد اما دولت‌های غربی به‌ویژه آمریکا سعی کرده‌اند در مبارزه با این پدیده به‌صورت ابزاری برخورد کنند یعنی آنجایی که قرار است بر دولت قانونی بشار اسد و جبهه مقاومت فشار وارد شود از آن‌ها حمایت جدی شود و آنجایی که قرار است تئاتری برای شعارهای خود به نمایش گذاشته شود برخی از مواضع آن‌ها به‌صورت محدود هدف قرار داده شود. اما در این چند سال ایران و حامیانش در کنار حملات هوایی روسیه که در یک سال گذشته رنگ جدی‌تری به خود گرفته است مانع پیشروی تروریست‌ها و درنتیجه تداوم حکومت بشار اسد بوده که خوش‌آیند آمریکایی‌ها نبوده است. به همین جهت است که وقتی خبر فوق منتشر می‌شود رسانه‌های غربی هم چون بی‌بی‌سی سعی می‌کنند اصل مبارزه با داعش را به فراموشی سپرده و سعی در زیر سؤال بردن آن دارند.
بی‌بی‌سی فارسی که در این چند سالی که از حضور داعش در منطقه می‌گذرد سعی در بهره‌برداری از این پدیده به نفع منافع خود و کشورهای غربی کرده و در مبارزه با داعش صرفاً به دادن شعارهای توخالی بسنده کرده و نه مبارزه واقعی، در مورد این خبر هم سعی کرد بر اساس منافع خود به مسئله بپردازد.
بی‌بی‌سی که به نظر ناراحت از این خبر می‌باشد با طرح سؤالاتی همچون قانونی بودن این استفاده سعی در ایجاد شبهاتی در این خصوص می‌باشد. اما چرا این شبکه باوجودآنکه کشوری همچون آمریکا در 151 کشور جهان پایگاه و ایستگاه نظامی دارد در مورد این خبر که ایران صرفاً اجازه استفاده از پایگاه هوایی خود را داده به دنبال زیر سؤال بردن آن است؟ به نظر این شبکه از نزدیکی روزافزون ایران و سوریه در مبارزه با داعش ناراحت است. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل